‘Çorum ortak paydamız’

Çorum Tabip Odası Başkanı Dr. Mustafa Azak ile Yönetim Kurulu Üyeleri Sağlık-Sen Çorum Şubesi’ni ziyaret etti.

02 Eylül 2014 Salı 15:45
 ‘Çorum ortak paydamız’


Çorum Tabip Odası Başkanı Dr. Mustafa Azak ile Yönetim Kurulu Üyeleri  Sağlık-Sen Çorum Şubesi’ni ziyaret etti.


Sağlık-Sen’i ziyaret etmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tabip Odası Başkanı Azak, “Bizleri son derece nezaketle karşılayan, ağırlayan başkan ve yönetimine teşekkür ediyorum. Seçimi ikinci defa oylarını artırarak kazanan değerli başkan ve yönetimini tebrik ediyor, sağlık çalışanlarının ekonomik, özlük ve mali hakları ile çalışma şartlarının iyileştirilmesi konusundaki gayretlerinin devamını ve Çorum’a hayırlı hizmetler vermesini diliyor, Allah utandırmasın diyorum. İkinci defa seçilmek takdirin ve verilen yetkinin iyi kullanıldığının ve istikrarın göstergesidir. Sağlık-Sen Çorum Şube yönetim kurulunda ilk defa bayan uzman doktor bir arkadaşımızın yönetimde yer alması ayrıca bizi son derece mutlu etmiştir. Sağlık-Sen Çorum Şubesi’nin çalışmalarını kamuoyundan yakinen izlemekteyim. Çalışmalarını başarılı buluyorum. Çorum ortak paydamızdır. Sağlık camiası sivil toplum örgütü olarak birlikte uyum içerisinde, ortak projelerde birlikte çalışabileceğimize inanıyor, tekrar başarılar diliyorum.” Dedi.


Memur-Sen İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Şube Başkanı Ahmet Saatcı ise, “Çorum Tabip Odası’nın değerli başkan ve yönetim kurlunun ziyaretinden büyük mutluluk duydum. Türkiye değişmekte ve gelişmekte, yeni Türkiye’de eskiye ait yanlış olan, kırılması gereken bir takım tabular varsa bunların yıkılması gerektiğini düşünüyoruz. Yıllardan beri sağlık camiasının sivil toplum örgütü olan Tabip Odası ile hep çalışmayı arzu ettik. Ne hikmetse bundan önceki yönetimlerle bu fırsatı ve imkânı yakalayamadık. İnşallah mevcut başkan ve yönetimiyle son derece uyumlu çalışacağımıza, güzel hizmetlere birlikte imza atacağımıza yürekten inanıyorum.  Tabip Odası’ndaki bu değişim ve gelişimin Türkiye’ye de örnek olmasını arzu ediyoruz.” Diye konuştu.




 

Son Güncelleme: 02.09.2014 15:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.