Çorum referandumda tarih yazdı

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ başkanlığında ilçe başkanları ve belediye başkanları ile istişare ve teşekkür toplantısı düzenledi.

16 Mayıs 2017 Salı 17:11
 Çorum referandumda tarih yazdı


AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ başkanlığında ilçe başkanları ve belediye başkanları ile istişare ve teşekkür toplantısı düzenledi.


Haznedar’da gerçekleştirilen toplantıya; İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, il başkan yardımcıları, ilçe başkanları ve belediye başkanları katıldı.

AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, önemli bir süreci başarı ile sonuçlandırdıklarını aktararak, bundan dolayı herkese teşekkür ediyorum. Bu süreçte bütün teşkilatlarımız canla başla bir çalışma içerisine girdi ve bu çalışmaların da semeresi olarak Çorum 16 Nisan da tarih yazdı.

Karadağ, geçtiğimiz ay İl Başkanları toplantısında, gerek Teşkilat Başkanımız gerekse diğer Başkanlarımız ile Genel Başkanımız ve Başbakanımız Binali Yıldırım Çorum’un Türkiye ortalamasının yaklaşık %14 lük bir fark ile güzel bir başarı elde etmiştir. Bu vesileyle şahsımda tüm il,  ilçe teşkilatlarımıza teşekkür ettiler. Bu başarının yakalanmasında gecesini gündüzüne katarak özveriyle çalışmalarda bulunan siz değerli İlçe başkanlarımıza, belediye başkanlarımıza, il genel meclis üyelerimize, belediye meclis üyelerimize, teşkilat yönetim kurulu üyelerimize, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza, mahalle ve sandık kurulu üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.


16 Nisan referandumunda bütün ilçelerimizde gözle görülür bir şekilde  oy artışı sağlandı ve ciddi bir başarı elde edildi. Bu başarının önümüzdeki belediye seçimlerine yansıyacağını düşünmekteyim. Zira bizlerdeki bu uyum, ahenk, birlik ve beraberlik içinde yapılan her çalışmanın sonucunda başarı gelmektedir. Ben tüm ilçe başkanlarımızdan ve belediye başkanlarımızın şahsında teşkilatlarımızdan memnunum.


Karadağ, Allah bu milletten binlerce kez razı olsun. Bu millet her seçimde özgürlüklerden yana ve iyiliklerden yana iradesini ortaya koydu. İlk defa halkımız kendi iradesiyle bir Anayasa yaptı. Bugüne kadar bu millete bazıları hep bir Anayasa dayatmıştı ama bu süreçte ilk defa halkın gönlüne göre bir Anayasa yapıldı. Ben bu vesile ile sandığa giden ve iradesini yansıtan bütün Çorumlu hemşerilerimize teşekkür ediyorum.


Büyük Kongremiz inşallah hayırlara vesile olacaktır.  Bu sistem değişikliğinde ilçe başkanlarımızla, belediye başkanlarımızla ve tüm teşkilatlarımızla tarihe şahitlik yaptık. Türkiye de sistemi değiştirerek; yarın çocuklarımıza, torunlarımıza şunu diyebileceğiz, “bu seçimi biz yapmıştık” .Bu bizler için çok büyük onur ve gururdur.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ak Partiye katılacağı tarih olan 21 Mayıs ‘ta Ankara Arena Kapalı Spor Salonunda 3. Olağanüstü Büyük Kongreye teşkilatımızla hazırız.


16 Nisan referandum sonuçlarının onaylanması ile önü açılan Cumhurbaşkanlığı sürecinin resmen başlamasıyla Ak Parti Kurucu Genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 21 Mayıs’ta yapılacak 3. Olağanüstü kongre ile Ak Parti’ye yuvasına dönerek genel başkanlığa seçilmesiyle teşkilatlarımızın duyduğu özlem ve hasret son bulacaktır.


AK Parti Çorum İl Teşkilatı olarak büyük kongre içinde gerekli tüm hazırlıkların tamamlandığının altını çizen İl Başkanı Mehmet Karadağ, Ankara Arena’ya adeta çıkarma yapacaklarını vurguladı. Karadağ,  21 Mayıs Pazar günü partimizin büyük kongresini yapacağız. Çorum İl Teşkilatı olarak bizler de bugüne kadar olduğu gibi Pazar günü de tüm teşkilatlarımız, enerjimiz ve coşkumuzla Genel Başkanımız Sayın Binali Yıldırım ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olacağız. Bu kapsamda 50’den fazla otobüsün yanı sıra yüzlerce teşkilat mensubumuz da özel araçları ile Ankara’ya gidecek ve büyük coşkuya katkı yapacaktır.


Son Güncelleme: 17.05.2017 00:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165