'Çorum sadece leblebiden ibaret değil'

İl Jandarma ve Garnizon Komutanı J. Albay Fatih Üstündağ, Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB)’a iade-i ziyarette bulundu.

05 Ekim 2016 Çarşamba 15:28
'Çorum sadece leblebiden ibaret değil'

İl Jandarma ve Garnizon Komutanı J. Albay Fatih Üstündağ, Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB)’a iade-i ziyarette bulundu.

ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç ve oda başkanları tarafından Birlik binası girişinde karşılanan J. Albay Fatih Üstündağ daha sonra Başkanlık makamına geçerek Başkan Kılıç ve oda başkanlarıyla uzun bir süre sohbet etti.


Çorum’da görev yapmaktan dolayı oldukça memnuniyet duyduğunu dile getiren Garnizon Komutanı J. Albay Fatih Üstündağ, “Çorum insanının gülen yüzünden memnunuz. Çorum diğer illere göre asayiş bakımından oldukça sakin bir şehir. Her zaman söylüyorum. Biz yolcuyuz, siz hancısınız. Çorum’un kendi iç dinamikleri içerisinde sıkıntı olmadığı sürece Çorum huzurlu bir kent olarak kalmaya devam edecektir. Bu şehirde herkes iyi niyetli. Bizlerin devletle, milletle sıkıntımız olmaz. Her zaman devletimizin ve milletimizin emrindeyiz. Sizlerden ricam Çorum’un sadece leblebiden ibaret olmadığını anlatmanızdır. Çünkü Çorum, sadece leblebisiyle anılıyor. Oysa ki Çorum’un leblebiden başka o kadar güzel özellikleri var ki saymakla bitmez. Mademki Çorumluyuz, birbirimizden sorumluyuz” dedi.


KILIÇ: BİZİM VERGİLERİMİZLE MAAŞ ALIP TA
KENDİ HALKINA KURŞUN SIKANLARDA VAR!

ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç ise Garnizon Komutanı J. Albay Fatih Üstündağ’ın kendilerini ziyaret ederek onurlandırdığını söyledi.


Kılıç, “Güzel düşünceleriniz bizi çok mutlu etti. Bu memleket hepimizin. Hepimiz memleketimiz için çalışıyoruz. Ama maalesef bizim vergilerimizle maaş alıp ta kendi halkına kurşun sıkanlarda var. Biz huzurluysak, huzur içinde yaşıyorsak bunu sizlere borçluyuz. Çorum hala Anadolu kültürünü içinde yaşatıyor. Bu yüzden sıcak ve samimi dostluklar, arkadaşlıklar gelişiyor. Bizlerde birlik ve beraberliği her zaman ön planda tutmaya özen gösteriyoruz” diye konuştu.


Ziyaret sonunda ise ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç tarafından Üstündağ’a ay-yıldızlı Türk Bayrağımız ve bakır işlemeli ibrik hediye edildi.  Ziyarette ÇESOB Yönetim Kurulu üyeleri Lütfü Barut, Duran Ongu, Ömer Latif Akdağ ve Necmettin Uzun ile Dikiciler ve Kunduracılar Odası Başkanı Hasan Coşgun ve Birlik Genel Sekreteri Yakup Arslan hazır bulundu. 

Son Güncelleme: 05.10.2016 15:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.