Çorum Şoförler Odası’na destek

Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin, Ankara’da çeşitli temaslarda bulundu.

06 Şubat 2016 Cumartesi 16:52
Çorum Şoförler Odası’na destek

Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin, Ankara’da çeşitli temaslarda bulundu.

Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin, Ankara’da çeşitli temaslarda bulundu. Şahin, Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken,  Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Başkanı Fevzi Apaydın, AK Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve 22. Dönem Çorum Milletvekili Ali Yüksel Kavuştu ile TŞOF Genel Sekreteri Mehmet Nesip Kemaloğlu’nu makamlarında ziyaret etti. Son derece samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmeler sırasında Tahsin Şahin, Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası’nın çalışmaları ile üyelerin yaşadığı çeşitli sorunlara ilişkin TESK ve TŞOF Genel Başkanlarına bilgi verdi.

GENEL BAŞKANLAR ÖRNEK GÖSTERDİ


Ankara temasları kapsamında ilk olarak TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken’i ziyaret eden Şahin, sorunların çözümü için yapılması gereken düzenlemeler ile esnafın sorunlarının çözümü noktasında görüş alışverişinde bulundu. TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken de kendilerine aktarılan konularla ilgili olarak her türlü yardıma hazır olduklarını ve gerekli görüşmelerin yapılacağını söyledi. Palandöken, ayrıca, başarılı ve örnek çalışmalarından dolayı Tahsin Şahin’i tebrik etti.


BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU YAPTI


Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Başkanı Fevzi Apaydın ise şoför esnafının istediği zaman çözülemeyecek meselesinin olmadığını belirterek, şoförlerin her zaman birlik ve beraberlikten yana olduğunu bildirdi. Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası’nın Türkiye genelindeki örnek odalardan biri haline geldiğini kaydeden Fevzi Apaydın, Tahsin Şahin’in kısa sürede Çorum’da güzel çalışmalara imza atmasının kendilerini de son derece sevindirdiğini dile getirdi.


Son Güncelleme: 06.02.2016 16:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.