Çorum, Tarım Fuarı’na hazırlanıyor

Çorum Tarım Fuarı 28 Kasım-1 Aralık tarihleri arasında açılacak.

21 Kasım 2013 Perşembe 11:43
Çorum, Tarım Fuarı’na hazırlanıyor


Çorum Tarım Fuarı 28 Kasım-1 Aralık tarihleri arasında açılacak. Atlas Fuarcılık tarafından organize edilecek olan Çorum Tarım Fuarı 2013’ün tanıtımı yapıldı.

Türkiye’nin en büyük tarım fuarı olma iddiasıyla  yola çıktıklarını açıklayan Atlas Uluslararası Fuarcılık Firması Yetkilisi Fevzi Atasagun, 400 firmanın katılacağı Çorum Tarım Fuarı için, 40 ilden ziyaretçi taşıyacaklarını bildirdi.

İkincibahar Lokantası’nda düzenlenen kahvaltılı toplantıyla Tarımsal Birlik Başkanları’na çağrıda bulunan Atasagun, özellikle Çorum çiftçisinin ilgisiyle, fuarın Türkiye’nin gözde fuarları arasına gireceğini belirterek, katılım çağrısında bulundu.

Vali Yardımcısı Hacı Osman Ebiloğlu, Tarım İl Müdürü Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Erkan Elfaz Ermiş, Ziraat odası Başkanı Mehmet Sayan ve birlik başkanlarının katıldığı kahvaltıda fuar hakkında bilgi verilerek, katılım çağrısında bulunuldu.

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Erkan Elfaz Ermiş de konuşmasında, fuarcılığın önemine vurgu yaparak, Çorum’un tarımsal anlamda Türkiye’nin önemli bir ili olduğunu, geçen ayın ihracat ürünlerinin başını, tarım ürünlerinin çektiğini bildirdi.

Ermiş, Çorum Tarım Fuarı’nın geleneksel hale gelmesi için birlikteliğin sağlanması ve desteğin artırılması gerektiğine vurgu yaparak, kurum olarak her türlü desteği vereceklerini kaydetti.

Vali Yardımcısı Hacı Osman Ebiloğlu da, Çorumlu çiftçileri davet ettiği konuşmasında “Çorum Tarım Fuarı’nı gereken ilgiyi gösterdiğimiz takdirde, bu fuar Çorum’un değil, Türkiye’nin fuarı olur” dedi.





Son Güncelleme: 21.11.2013 11:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.