Çorum TDV şubesine ödül

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen “32. İl Müftüleri İstişare Toplantısı” 19-21 Şubat tarihleri arasında Van'da gerçekleştirildi.

29 Şubat 2016 Pazartesi 12:34
Çorum TDV şubesine ödül

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen “32. İl Müftüleri İstişare Toplantısı” 19-21 Şubat tarihleri arasında Van'da gerçekleştirildi.

Yapılan açıklamaya göre,  Toplantıya Çorum İl Müftüsü Dr. Ahmet Akın’da katıldı.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez’in başkanlığında gerçekleştirilen “32. İl Müftüleri İstişare Toplantısı” Diyanet İşleri Başkanlığının üst düzey yöneticileri, 81 ilin müftüsü ve bu yıl ilk defa her ilin en büyük ilçesinin müftülerinin de katılımıyla gerçekleştirildi.

Diyanet İşleri Başkanlığının hizmet politikası, hizmette kalitenin ve verimliliğin artırılması, ileriye dönük yapılması gerekenlerin masaya yatırıldığı toplantıda, Türkiye Diyanet Vakfı Genel Merkezi tarafından başlatılan yeniden yapılanma süreçlerini tamamlayan TDV İl Şubelerine de ödülleri verildi.

Ödülleri bizzat Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez’in takdim ettiği törende; Türkiye genelinde faaliyetlerini sürdüren TDV Şubeleri içerisinde, ödül alan 11 vakıf şubesinden biri olan, Türkiye Diyanet Vakfı Çorum Şubesi adına ödülü Çorum Müftüsü ve TDV Çorum Şubesi Başkanı Dr. Ahmet Akın aldı.

Türkiye çapında 11 il arasında yer alan Çorum’un da ödül alması, Çorum Diyanet Camiası tarafından büyük memnuniyetle karşılandı.

Son Güncelleme: 29.02.2016 12:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.