‘Çorum Türkiye’nin kalkınma hızına denk olmalı’

İl Koordinasyon Kurulu 2017 Yılı 2. Toplantısı Vali Necmeddin Kılıç başkanlığında yapıldı.

18 Nisan 2017 Salı 16:15
‘Çorum Türkiye’nin kalkınma hızına denk olmalı’


İl Koordinasyon Kurulu 2017 Yılı 2. Toplantısı Vali Necmeddin Kılıç başkanlığında yapıldı.


Toplantıya Vali Necmeddin Kılıç, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Vali Yardımcısı Alp Aslanargun, İlçe Kaymakamları, Belediye Başkanları, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Bölge ve İl Müdürleri katıldı.


Vali Necmeddin Kılıç toplantı başında yapmış olduğu konuşmasında “Hayallerimizin gerçekleştiği, rüyalarımızın şekil aldığı, bütün bir ömür boyunca ter döktüğümüz yüksek hedeflerimizin yaklaştığı kutlu bir güne uyandık. Kutlu bir asır bizi bekliyor. Yeni yüzyıl Türkiye’ye, Türk Devletine ve Türk Milletine hayırlı olsun. Artık Türkiye Cumhuriyeti Devletinin ilelebet payidar olması ideali avuçlarımızdadır. Artık yarınlar daha bir güzel, daha bir aydınlıktır. Artık üstte gök çökmedikçe altta yer delinmedikçe bizim birliğimizi kimse bozamaz. Şehitlerimiz Gazilerimiz emin olsun ki bu ülke bu devlet omuzlarımızda yükselecektir. Gündüz oturmayacağız gece uyumayacağız, bir davamız olacak. Bu dava Türk Milletinin bekasıdır. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin ilelebet payidar olmasıdır. Milletimizin refahıdır zenginliğidir yüceliğidir. Çorum coğrafyası Türkiye’nin kalkınma hızına denk olmak zorundadır. Her birimiz üzerimize düşeni yapacağız daha ileriye doğru yarışacağız. Her alanda yapacağımız çok şey var.” dedi.


Toplantıda yatırımcı Kamu kurum ve kuruluşlarının yetkililerince uyguladıkları projelere ilişkin sunumlar yapıldı. Ayrıca koordinasyonu gerektiren konular ele alındı.


Son Güncelleme: 18.04.2017 16:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.