Çorum’a 12 Doktor Atandı

Çorum’a 12 yeni doktor ataması yapıldı.

26 Eylül 2016 Pazartesi 21:02
 Çorum’a 12 Doktor Atandı


Çorum’a 12 yeni doktor ataması yapıldı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Sağlık Bakanlığı tarafından Çorum’un sağlık kuruluşlarının ihtiyaçlarına göre 12 doktorun atamasının yapıldığını belirtti.

İlçelerin eksik olan branşlarına atamaların yapıldığını ifade eden Ceritoğlu, “Sungurlu Devlet Hastanesi’ne 8 pratisyen, 1 ortopedi uzmanı, Kargı Devlet Hastanesi’ne ise 3 pratisyen atanmıştır. Atanan doktorlarımız en kısa zamanda çalışmaya başlayacaklardır” dedi.


Vatandaşların yaşadıkları ilçelerde tedavi olmalarını sağlamak amacıyla atamaları gerçekleştirdiklerini belirten Milletvekili Ceritoğlu, Çorum’un sağlık kurumlarının ihtiyaçları doğrultusunda yeni atamalar yapılması için gayret göstermeye ve sorunları takip etmeye devam edeceklerini söyledi.

Her şeyi bir anda çözmenin mümkün olmadığını ifade eden Ceritoğlu, imkanlar dahilinde Çorum’un sağlık alanında eksiklerini bir bir gidermeye çalışıyoruz. Bizim için halkımızın sağlığı çok önemlidir. Çorum insanı hizmetin en iyisine layıktır. Bunun için ne gerekiyorsa yapıldığına halkımızın inanmasını istiyoruz” diye konuştu.

Ataması yapılan yeni doktorlara yeni görev yerlerinde başarılar dileyen Ceritoğlu, yapılan atamaların İlçe halkına hayırlı uğurlu olmasını dileğinde bulundu.


Son Güncelleme: 26.09.2016 21:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.