Çorum’da bağış hedefi 2 milyon TL

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı Hürriyet Meydanı’nda yaptığı basın açıklamasıyla Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı seçim kampanyası için bağış başlattı.

22 Temmuz 2014 Salı 18:46
Çorum’da bağış hedefi 2 milyon TL
 AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı Hürriyet Meydanı’nda yaptığı basın açıklamasıyla Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı seçim kampanyası için bağış başlattı. Gönüllü bin kişiden 100’er TL sloganıyla başlatılan kampanyaya katılan partililer, desteklerini makbuzlarıyla ifade etti.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, partililerine hitabettiği konuşmasında, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ülkeye büyük hizmetlerde bulunduğunu ve ömrünü ülkesine adadığını anlatarak, “Bu millet kendisine yapılan iyiliği de kötülüğü de asla unutmaz. Bir yanda Cumhurbaşkanı’nın halkına seçtirmek için mücadele eden Recep Tayyip Erdoğan, diğer yanda Cumhurbaşkanı’nı halka güvenmediği için halka seçtirmek istemeyen anlayışların adayı var. Millet kime destek vereceğini kime ders vereceğini çok iyi bilir.” dedi.

AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan ve Belediye Başkan Yardımcıları Turhan Candan, Zeki Gül ve Ahmet Yabacıoğlu’nun da katıldığı basın açıklamasında, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan da bir konuşma yaparak, partililerden sandıkları patlatmak konusunda söz istedi. Ceylan, tüm ilçelerde başlattıkları bağış kampanyasında 20 bin gönüllü bağış hedefini aşacaklarına inandığını ifade etti.

Son Güncelleme: 22.07.2014 19:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.