‘Çorum’da görev yaptığım için şükrediyorum’

Türk İş'e bağlı sendika başkanları Vali Necmeddin Kılıç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

28 Temmuz 2016 Perşembe 17:40
 ‘Çorum’da görev yaptığım için şükrediyorum’


Türk İş'e bağlı sendika başkanları Vali Necmeddin Kılıç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Bugün valilik makamında gerçekleşen ziyarette konuşma yapan Türk-İş Şube Başkanı Sefer Kahraman, Türk-İş olarak her zaman devletin emrinde olduklarını belirterek, “Türk-İş olarak biz her zaman ülkemizin birliği ve beraberliğinden yana tavır koyduk. Demokrasiyi en çok savunan sivil toplum kuruluşlarından bir tanesiyiz. Türk-İş olarak üzerimize ne düşüyorsa sizlere yardımcı olmaya hazırız. Önemli olan ülkemiz ve  Çorum’umuz. Elimizi taşın altına koymaktan asla çekinmeyiz.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Necmeddin Kılıç’ta, 15 Temmuz’da Türk milletinin darbecilere karşı şanlı bir mücadele verdiğini ifade ederek, bütün vatandaşlara teşekkür etti.

Vali Kılıç, konuşmasını şu sözlerle sürdürdü:

“Çorum, 1000 yıldır Anadolu’yu bize yurt olarak hediye eden dedelerimizin ilk yerleştiği yerlerden bir ilimiz. Çorum 15 Temmuz gecesi inanılmaz bir refleks gösterdi. Sivil toplum kuruluşuyla, siyasi partileriyle, kurumlarıyla tek bir ses olarak devletine, milletine, geleceğine sahip çıktı. Türkiye Cumhuriyeti Devleti adına Çorumlulara teşekkür ediyorum. Böyle bir ilde görev yapmaktan dolayı mutluluk duyuyor ve Allah’a şükrediyorum. Bizden öncekiler Çanakkale, Kıbrıs, Kore ile övünürdüler haklı olarak. Bizim neslimizin de övünecek bir şeyi var. 15 Temmuz’da yaşananlar Çanakkale’den geri değil. 15 Temmuz günü Çanakkale’deki şehitlerin torunları dedelerinin yüzlerini güldürecek bir sınav verdiler. Hazırlıksız bir anda aniden duyduğumuz bir haberle topyekûn bir bütün olarak sokaklara döküldü. Elimizdeki kemerle, terliklerimizle, lafımızla, sözümüzle mücadele ettik. Şanlı bir mücadeleydi. Bu vesileyle şehitlerimize rahmet diliyorum.”

Son Güncelleme: 28.07.2016 17:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165