'Çorum’da ilk defa birlik ve beraberlik içinde'

AK Parti İl Başkanı Av.Rumi Bekiroğlu, Milli İradeye Yapılan Kalkışma Hareketine Karşı Dodurga da Birlik Beraberlik içinde oldular.

22 Temmuz 2016 Cuma 20:09
'Çorum’da ilk defa birlik ve beraberlik içinde'


AK Parti İl Başkanı Av.Rumi Bekiroğlu, Milli İradeye Yapılan Kalkışma Hareketine Karşı Dodurga da Birlik Beraberlik içinde oldular.


İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Ak Parti Çorum İl Başkanı Av.Rumi Bekiroğlu konuşmasında; “15 Temmuz günü yaşanan kalkışma hareketi ülkemizin birliğine dirliğine aziz milletimizin geleceğine yapılan hain saldırıdır.” dedi.


Bu saldırıyı yapanların ve yaptıranların vatan haini olarak tarihe geçtiğini belirterek, açıklamasına şöyle devam etti; “Bu saldırıyı yapanlar yaptıranlar devletimiz tarafından hukuksal süreç başlatmış olup vatan hainleri olarak tarihe geçmişlerdir. Bu vatan için hainleri FETÖ denen Allah’ın gazabına uğramış bir şahsiyetti. Yüce Yaradan’ımızın bizler için göndermiş olduğu Kur’an-ı Kerim’i kendine göre yorumlayıp sözde Allah için yapıyormuş gibi gözüken devletine milletine kalkışma yapan bu haşhaşi topluluğunun amacı ülkemizin milletimizin bekasına milli iradeye ihanettir.


Bizler tek yürek oldukça ülkemizde ilimizde ne nene hatunlar, ne battal gaziler nede şerefli Türk evladının şerefli ve onurlu askerleri bitmeyecektir. Türk silahlı kuvvetlerimiz içinde yuvalanmış bu hainler birer Türk askeri değildir. Bunlar içimize sinmiş vatan evladına kurşun sıkacak, sıktıracak kadar acizleşmiş paralel yapının üyesidir.


Ülkemiz genelinde bu hainlere karşı devletimizin kurumları tarafından temizlik başlatılmıştır. Biz onurlu Türk evlatları olarak bu tür yapılanmalara karşı dimdik ayakta duruyoruz ve durmaya da devam edeceğiz.


Dodurga’mızda ve diğer ilçelerimizde ilimizde ve Türkiye’mizin 81 vilayetinde bu kalkışma hareketine karşı onurlu mücadelemiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bitti demeden gündüz işte, gece meydanlarda nöbetimize devam edeceğiz. Bunu ülkemiz milletimiz ve çocuklarımızın geleceği için yapmaktayız. Bizler nesillerdir bu topraklarda namusu şerefi ve haysiyeti için mücadele etmekteyiz. Ecdatlarımızın bizlere emanet ettiği bu güzel toprakları korumaya gözetmeye devam edeceğiz. Şanlı Türk bayrağımızın ezelden ebediyete kadar dalgalanması için var gücümüzle milletimizle çabalayacağız. Bu bizim vatan görevimizdir.

“Çorum’da ilk defa birlik ve beraberlik içinde”


Çorum'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı başlatılan demokrasi nöbetimiz sürüyor. Ay yıldızlı bayraklarımız ile Hürriyet meydanını dolduran yaklaşık 40 bin Çorumlu, tüm dünyaya birlik ve beraberlik mesajı verdi.


Çorumlu kardeşlerimizin demokrasi nöbetine AK Parti Çorum milletvekillerimiz, TBMM İdare Amirimiz Salim Uslu, Tarım Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyemiz Ahmet Sami Ceylan, Sağlık Aile Çalışma ve Sosyal İşleri Komisyonu Üyemiz, Parlamentolararası Birlik Grubu Türk Grubu Üyemiz Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, CHP Çorum milletvekilimiz Tufan Köse, Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü, CHP Çorum İl Başkanı Hasan Suvacı, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç, CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Rıza Suludere, Çorum eski milletvekili Ali Haydar Şahin, AK Parti Erzurum milletvekili Ahmet Yılmaz ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. 15 Temmuz gecesi düzenlenen darbe girişimini tüm halkımızla kalkışma hareketine hayır dedik. Önümüzdeki süreçte meydana gelebilecek olan provokasyonlara gelmemeleri konusunda milletimize açıklama da bulunduk. Aynı olguların ilçelerimizde de olmaması sizin sizlere de büyük görevler düşmektedir. Sizlerin de bunun gereğini yapıyorsunuz ve yapacağınızdan da hiçbir şüphem yoktur.


"OHAL, DEVLETTEKİ HAİNLERİ TEMİZLEMEK İÇİN ÇIKARILMIŞ BİR YASADIR"


OHAL ile ilgili kafanızı karıştırmak için yazılar yazanlara Fransa'da bu yasa 2017 yılına kadar uzatıldı. Biz bu yasayı sadece 3 aylık çıkardık. Avrupa kıyameti koparıyor. Hiçbir yaşantımızda değişiklik olmayacak. OHAL Fransa'da devam ederken Avrupa şampiyonası yapıldı. Birilerinin dediği gibi değil. OHAL milletin refahını yükseltmek, yatırımlara devam etmek için çıkarıldı. Devletteki hainleri temizlemek için çıkarılmış bir yasadır


Milli iradeye yapılan bu kalkışma hareket sonrası şehit düşen kardeşlerimize bacılarımıza annelerimize babalarımıza Cenab-ı Hak’tan rahmet, yaralanan şerefli milletimize acil şifalar dilerim. Allah mekanlarını cennet eylesin vatanımızın milletimizin başısağolsun” dedi.


Milli İradaye sahip çıkmak için mücadele ederken şehit düşenler için gıyabi cenaze namazı kılındı.

Son Güncelleme: 22.07.2016 20:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.