Çorum’da Sıra Gecesi coşkusu

Çorum Belediyesi, geleneksel hale getirdiği sıra gecesi Devlet Tiyatro Salonu’nda yoğun katılımla gerçekleşti. Urfalı Sanatçı Kazım Çiriş ve ekibi Çorum halkına türkü ziyafeti sundu.

10 Şubat 2016 Çarşamba 16:57
 Çorum’da Sıra Gecesi coşkusu

Çorum Belediyesi, geleneksel hale getirdiği sıra gecesi Devlet Tiyatro Salonu’nda yoğun katılımla gerçekleşti. Urfalı Sanatçı Kazım Çiriş ve ekibi Çorum halkına türkü ziyafeti sundu.

Belediye Basın Birimi'nden yapılan açıklamaya göre, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından tertip edilen Geleneksel Sıra Gecesine Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ile birlikte AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, belediye başkan yardımcıları, AK Parti İl ve İlçe Teşkilatı, kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

09-10 Şubat tarihlerinde iki gece Çorum halkı ile buluşan sıra gecesinde vatandaşlar salonda yer bulabilmek için birbirleriyle yarıştı. Sıra gecesine gelen herkese belediye tarafından çiğ köfte ikramında bulunuldu.

Konser sonunda tiyatro salonunu dolduran kalabalığa seslenen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum halkına güzel bir gece yaşatan Kazım Çiriş ve ekibine teşekkür etti.








Son Güncelleme: 10.02.2016 17:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2016-02-10 18:28:54

Bir corumlu olarak zerre kadar hakkım varsa zehir zikkim olsun vatan evlatları toprağa düşerken vur patlasin çal oynasın ha utanmazlar yuzssuzler ikiyuzluler

banner165