Çorum’da turizmi canlandırmalıyız

Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, geçtiğimiz günlerde İstanbul’da 20.si düzenlenen Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Fuarı’nda (EMITT) TÜRSAB Orta Anadolu Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Kılıçarslan Karapıçak’la bir araya geldi.

08 Şubat 2016 Pazartesi 10:34
 Çorum’da turizmi canlandırmalıyız


Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, geçtiğimiz günlerde İstanbul’da 20.si düzenlenen Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Fuarı’nda (EMITT) TÜRSAB Orta Anadolu Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Kılıçarslan Karapıçak’la bir araya geldi. Gül, Çorum’un tarihi ve kültürel değerlerinin turizme kazandırılması için atılması gereken adımları Karapıçak’la görüşme imkanı buldu.


Belediye Basın Birimi'nden yapılan açıklamaya göre, Sungurlu doğumlu olan Kılıçarslan Karapıçak, Orta Anadolu Bölgesi’nde yapılacak turizm ve tanıtım faaliyetlerine memleketi olan Çorum’la başlamak istediğini ifade etti. Başkan Yardımcısı Zeki Gül’le yaptıkları görüşme sonucu Karapıçak, yaklaşık 100 turizm seyahat acentasını Çorum’a getireceğini söyledi ve bu seyahat firmalarına valilik ve belediye nezdinde bilgilendirme toplantısı yapılmasını talep etti.

Bu girişimin Çorum’un tanıtımı anlamında büyük önem arz ettiğini ifade eden Gül, “Böylesine köklü bir tarihe ve kendine has kültüre sahip olan Çorum’umuzu tanıtma faaliyetleri kapsamında turizm firmaları ile Çorum’da bir araya gelmekten mutluluk duyarız. Çorum’da turizmi canlandırmak için elimizden geleni yapmalıyız.” dedi.


Başkan Yardımcısı Gül, TÜRSAB Orta Anadolu Yürütme Kurulu Başkanı Kılıçarslan Karapıçak’a ilgisinden dolayı teşekkür etti.

Son Güncelleme: 08.02.2016 11:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.