Çorum’da yeni doğan bebeğe Ömer Halisdemir’in ismi verildi

Çorum’un Osmancık ilçesine bağlı Aşıkbükü köyünde yaşayan çiftin yeni doğan bebeğine 15 Temmuz kahramanı şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir’in ismi verildi.

13 Kasım 2016 Pazar 15:53
 Çorum’da yeni doğan bebeğe  Ömer Halisdemir’in ismi verildi


Çorum’un Osmancık ilçesine bağlı Aşıkbükü köyünde yaşayan çiftin yeni doğan bebeğine 15 Temmuz kahramanı şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir’in ismi verildi.

Aşıkbükü köyünde yaşayan Hafize ve İsmail Arslaner çiftinin yeni doğan bebeğine, çiftin akrabası olan köy muhtarı İshak Aksoy, “Bizim köyümüzde de Ömer Halisdemir kahraman gibi bir çınar yetişsin” diyerek Ömer Halis ismini verdi.

Kahramanın ismini taşıyan, minik Ömer Halis Arslaner’e ismini veren ve hediye olarak tam altın takan köy muhtarı İshak Aksoy yaptığı açıklamada, “15 Temmuz gecesi ülkemiz üzerinde oynan haince oyunun ve işgal girişiminin seyrini değiştiren kahramanımız Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir gibi bir çınarın, bir benzerinin de köyümüzden yetişmesi, kahramanımızın isminin yaşatılması düşüncesi ile yeğenlerimin yeni doğan bebeklerine Ömer Halis isminin verilmesini istedim. Sağolsunlar yeğenlerimde beni kırmayıp yaptığım bu öneriyi kabul ederek kahramanımızın ismini bebeğimize verilmesine izin verdiler. Kendilerine teşekkür ediyor, kahramanımızın ismini taşıyan bebeğimize de hayırlı uzun ömür, vatana millete hayırlı, vatansever biri olarak yaşamasını diliyorum” dedi. İHA



Son Güncelleme: 13.11.2016 19:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165