Çorum’dan 10 genç katılacak

Gençlik ve Spor Bakanlığı, 15 Temmuz hain darbe girişiminin unutulmaması ve unutturulmaması için anlamlı bir projeyi daha hayata geçiriyor.

14 Temmuz 2017 Cuma 22:26
Çorum’dan 10 genç katılacak

Gençlik ve Spor Bakanlığı, 15 Temmuz hain darbe girişiminin unutulmaması ve unutturulmaması için anlamlı bir projeyi daha hayata geçiriyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 15 Temmuz gecesi kaldığı Muğla ili Marmaris ilçesi Turban Otel'in önünde gerçekleşecek olan 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini Anma Programına Çorum’dan 5 erkek 5 kız olmak üzere 10 genç iştirak edecek. 15 Temmuz’da destansı bir kahramanlığa imza atan gençler Muğla ve Marmaris’te gerçekleşecek olan çeşitli programlarla bir araya gelecek.

Konu ile ilgili açıklama da bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Koordinatör Gençlik Merkezi olan Mahmut Atalay Gençlik Merkezi yetkilileri Gençlik ve Spor Bakanlığının “15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini Anma Programı” kapsamında canı pahasına darbeye dur diyen kahramanlar gençlere anlatılacak. Gençler 15 Temmuz’un izlerini Muğla ve Marmaris’te yerinde görecek.

Proje çerçevesinde 81ilden 5 erkek 5 kız olmak üzere 10 genç ve 13 TÜRKİ Cumhuriyetleri; Kıbrıs, Türkmenistan, Azerbaycan, Özbekistan, Kazakistan, Kırgızistan, Makedonya, Kosova, Bosna-Hersek, Tacikistan, Moğolistan, Doğu Türkistan, Tataristan ile Filistin'den 1 kız 1 erkek genç olmak üzere 28 katılımcı genç ve Genç Gönüllüler sitesinden 50 kız 50 erkek genç Muğla’nın Marmaris ilçesinde bir araya gelecek.  Burada gençlere “15 Temmuz Hain Darbe Girişimi” sunumu yapılacak.

Gençlerle ayrıca, FETÖ’nün hain darbeci askerlerinin ilk hedeflerinden olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kaldığı Marmaris Turban Oteli önünde bir anma programı düzenlenecek.



Son Güncelleme: 14.07.2017 22:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.