Çorum’dan Ankara’ya çıkarma

Ankara Arena’da düzenlenen AK Parti Genel Merkezi 3. Olağanüstü Büyük Kongresi’ne Çorum’dan 3500 kişi katıldı.

21 Mayıs 2017 Pazar 16:53
 Çorum’dan Ankara’ya çıkarma

Ankara Arena’da düzenlenen AK Parti Genel Merkezi 3. Olağanüstü Büyük Kongresi’ne Çorum’dan 3500 kişi katıldı.



Dün Ankara Arena’da AK Parti Genel Merkezi 3. Olağanüstü Büyük Kongresi gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımıyla düzenlenen kongreye Çorum’dan, AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ,AK Parti Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, AK Parti Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt,  İl Başkan Yardımcısı Eyüp Arslan, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Gençlik Kolları Başkanı Burak Köse, İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, İlçe Başkanları, İlçe Belediye Başkanları, Teşkilat üyeleri ile binlerce parti üyesi katıldı.



ÇORUM’DAN 9 DELEGE OY KULLANDI


Kongrede Çorum’dan 9 isim oy kullandı. AK Parti delegesi olan AK Parti İl Başkan Yardımcısı Eyüp Arslan, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Sungurlu İlçe Başkanı İlyas Özkan, Alaca İlçe Başkanı Ümit Tokgöz, Osmancık eski İlçe Başkanı Oğuzhan Kaya, İskilip eski İlçe Başkanı Ali Koçkaya ve AK Parti eski İl Başkanı Rumi Bekiroğlu kongrede oy kullandı.



 ‘Kurucu Genel Başkanımızın partiye dönüşünü kutladık’


AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, AK Parti 3. Olağanüstü Büyük Kongresi’ne 50 otobüsle katıldıklarını belirterek, “Kurucu Genel Başkanımızın partiye dönüşünü coşkuyla kutladık” dedi.


Ankara’ya yola çıkmak için bekleyen Çorumlu partililere seslenen AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, önemli olanın salona girmek olmadığını, coşkuya ortak olmak olduğunu ifade etti. Çorum’dan ilçelerle birlikte 50 otobüsle Ankara’ya çıkarma yaptıklarını vurgulayan Karadağ, “Allah yolumuzu açık etsin. Çorum’u Ankara’da gururla temsil edeceğiz. Coşkulu olacağınızdan şüphemiz yok. Ümit ediyoruz salona tamamız gireceğiz. Salona giremesek bile kurucu liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın tekrar partinin başına geçişini kutlamaktır. Bizim birinci görevimiz budur. Şuanda planlanan 1560 adet otobüs Ankara’da olacak. Bu da 100 bine yakın bir insan topluluğu demektir. Çorum’dan da özel hariç ilçelerimizle birlikte 50 otobüsle katkı sağlayacağız. Çorum’dan özel araçlar hariç 2 bin 500 kişiyle katılım sağlayacağız. Salona giremeseniz dahi dert etmeyin. Önemli olan salonun içinde de dışında da partimizin Kurucu Genel Başkanımızın tekrar partiye dönüşünün coşkusunu yaşamaktır. Gecenin bir vakti yollara düşeceksiniz. İlerde torunlarınıza anlatacağımız Türkiye’mizin tarihi dönüm noktasına tanıklık edeceğimiz önemli bir anımız olacak. Bu coşku hiçbir kelime ile anlatılamaz. Bu gayretlerinizi gururla her yerde anlatıyoruz. Ankara’da, Çorum’da yaptığımız her toplantıda teşrif gösteriyorsunuz. Coşkumuza coşkuyla karşılık veriyorsunuz. Allah yolunuzu açık etsin. Teşekkür ediyorum” diye konuştu.



Karadağ, “Ankara’da gerçekleştirilen Sayın Kurucu genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın tekrardan yuvasına dönüş yaptığı 3.Olağanüstü Büyük Kongreye yoğun bir şekilde katılım gösteren hem salon içindeki hem salon dışındaki teşkilat üyelerimize teşekkür ediyorum. Birliğin ve beraberliğin en yegane göstergesidir.” 


AK Parti Çorum İl Başkanı olarak Genel Merkez Teşkilat kademesinde yer alan Teşkilat Başkan Yardımcımız Murat Yıldırım,Çorum Milletvekilimiz Tarım Orman ve Köyişleri Komisyon Üyemiz Ahmet Sami Ceylan ve hemşerimiz Ankara Milletvekilimiz Murat Alparslan’ı tebrik ediyorum. Çorum’a ayrı bir ehemmiyet verildiğinin göstergesi olmuştur. Teşkilatlarımız adına gurur vesilesi olduğunu belirterek görevlerinde başarılar diliyorum. dedi.



Son Güncelleme: 21.05.2017 23:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.