Çorum’dan Ayvaz ve Doğan katılacak

Gençlik ve Spor Bakanlığından Malazgirt programı

23 Ağustos 2017 Çarşamba 00:25
Çorum’dan Ayvaz ve Doğan katılacak


Gençlik ve Spor Bakanlığı, Muş Valiliği, Malazgirt Kaymakamlığı ve Okçular Vakfı  Malazgirt Zaferi’nin yıldönümüne özel olarak gençlere tarih bilincinin aşılanması amacıyla bir dizi etkinliğe imza atacak.

Türk tarihinin en önemli dönüm noktalarından biri olan Malazgirt Zaferi’nin 946. yıldönümü kutlamaları, 24-26 Ağustos tarihlerinde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gerçekleştirilecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı program kapsamında her ilden 2 gencin katılacağı programda Kubat ve Gurup TilloKonseri'nin yanı sıra Okçular Vakfı'nın düzenlediği Malazgirt Fetih Kupası ve temsili gösterilerden geleneksel oyunlara kadar çok sayıda etkinlik düzenlenecek.

ÇORUM’DAN AYVAZ VE DOĞAN KATILACAK

Gençlere tarihi sevdirmek ve tarih bilinci verebilmek amacıyla hazırlanan program, 24 Ağustos tarihinde Muş ziyaretiyle ile başlayacak. Çorum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Mahmut Atalay Gençlik Merkezi üyesi Mustafa Doğan ve Şafak Ayvaz Çorum’u temsilen programa iştirak edecek.


Son Güncelleme: 23.08.2017 11:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.