Çorumlu 2 paşaya müebbet hapis cezası

Çorumlu Erol Özkasnak ve Ahmet Çörekçi'ye müebbet hapis cezası verildi

13 Nisan 2018 Cuma 16:48
Çorumlu 2 paşaya müebbet hapis cezası

28 Şubat dönemine ilişkin 103 sanığın "Türkiye Cumhuriyeti hükümetini cebren düşürmeye ve devirmeye iştirak" suçundan yargılandığı davada hüküm saat 17.30'da açıklandı.

Buna göre Çevik Bir, İsmail Hakkı Karadayı, Halil Kemal Gürüz, Çetin Doğan'ın da arasında bulunduğu 21 sanık hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi. Mahkeme, indirime giderek cezayı müebbet hapis cezasına çevirdi. Mahkeme, sanıkların sağlık durumunu ve yaşlarını göz önünde bulundurarak sanıklara adli kontrol şartıyla yurt dışına çıkış yasağı koydu ve sanıkların tutuklanmamasına karar verdi. Müebbet verilen isimler arasında Çorumlu Ahmet Çörekçi ve Erol Özkasnak da bulunuyor. 

Son Güncelleme: 13.04.2018 18:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kenann 2018-04-14 11:29:06

Tutuklama olmayacaksa, bu cezanın ne anlamı kaldı., Rütbeleri söküldü mü bunların, mal varlıklarına el konuldu mu yok.. Böyle ceza olmaz