Çorumlu 5 iş adamı Rusya'da gözaltına alındı

Rusya'nın Krasnodar şehrinde düzenlenen tarım fuarına giden Çorumlu 5 iş adamı gözaltına alındı.

26 Kasım 2015 Perşembe 18:10
Çorumlu 5 iş adamı Rusya'da gözaltına alındı

Rusya'nın Krasnodar şehrinde düzenlenen tarım fuarına giden Çorumlu 5 iş adamı alıkonuldu

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası’ndan konuya ilişkin olarak yapılan açıklamada, Çorum’dan 5 firmanın temsilcilerinin de bulunduğu Türk iş adamlarının, Rusya'da katıldıkları Krasnodar Yugagro tarım fuarına turist olarak katılmaları sebebi ile göçmen bürosunca gözaltına alındıkları açıklandı. Ticaret ve Sanayi Odası olarak edindikleri son bilgilere göre, Türk iş adamlarının Krasnodar Adliyesi'nde sınır dışı edilmeleri için işlemlerin başlatıldığının belirtildiği açıklama da şu görüşlere yer verildi:

“İş adamlarımız, ağır gözaltı şartlarında olmamakla beraber, belli aralıklarla tarafımızla iletişim kurabilmektedirler. Ticaret ve Sanayi Odası olarak gerekli girişimleri de başlatmış bulunmaktayız. Ayrıca gelişmeleri de yakından izlemekteyiz. Kişilik hakları nedeniyle kişilerin isimlerini açıklayamıyoruz. Bu konuda da basın mensuplarımızın anlayışını bekliyoruz.”

İHA


Son Güncelleme: 26.11.2015 18:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.