Çorumlular Akıncı Üssü Davası’nda

Akıncı Üssü davasının 13. celsesini şehit ve gaziler adına takip ettiler

17 Ağustos 2017 Perşembe 14:59
Çorumlular Akıncı Üssü Davası’nda

AK Parti Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu, FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişiminin komuta merkezi olan Akıncı Üssü davasının 13. celsesini şehit ve gazilerimiz adına takip ettiklerini bildirdi. Duruşmayı Çorum Dernekler Federasyonu Başkanı Hayri Çağır ile yönetim kurulu üyeleri de takip etti.


Duruşmada verilen arada Kanal 5 ekranlarında değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Uslu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şöyle dedi; “Milletimiz adına Akıncı Üssü davasının sonuna kadar takipçisiyiz. Darbeci hainler hesap verecek.Ankara Milletvekili Ertan Aydın,Ankara Çorum Dernekler Federasyon yönetimi ile Akıncı Üssü davasını izliyoruz.Hainler gereken cezayı alacak inşallah.



Sanıkların üç maymunları oynadıklarını düşünüyorum.İfade verenlerin çok lüzumsuz beyanları ile vakit kazanmaya çalıştıklarını görüyoruz FETÖ ile mücadelemiz 15 Temmuz’da başlamadı.17-25 Aralık'ın ardından bu yapının tüm mensuplarına çağrı yaptık.Bu çağrımıza kulak vererek ilgisini kesenler kendilerini kurtardı. İletişimlerini sürdürerek örgütü destekleyenler için yapacak bir şeyimiz yok. Bu yapının gerçek yüzünü gördük.


Adalet er-geç tecelli edecek. Kim vatanına, memleketine, bayrağına ihanet etti ise insanlarımızın canına kıydıysa bunu hesabını verecekler.


Türkiye'nin bir ihanet teşebbüsüne daha tahammülü yok.Güçlü şekilde yürütülmezse ülkemiz çok daha büyük tehlikelerle karşı karşıya kalacaktır. FETÖ ile mücadelenin maşeri vicdana halel getirmeyecek yöntemlerle sürdürülmesi şarttır. Herkesi bu mücadeleye destek vermeye davet ediyorum. Biz, devleti yıkmaya çalışanlara karşı, halkın huzur ve refahını savunanların sonuna kadar yanındayız.”


Son Güncelleme: 18.08.2017 12:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.