Çorumlular'ı tebessüm ettiren hata

Kanal 7’de ekrana gelen ‘Gündüz Gece’ adlı programda Çorum tanıtıldı.

30 Kasım 2015 Pazartesi 23:14
Çorumlular'ı tebessüm ettiren hata

Kanal 7’de ekrana gelen ‘Gündüz Gece’ adlı programda Çorum tanıtıldı.

www.corumhakimiyet.net’te yer alan habere göre,Kürşat Taner Biçici’nin hazırlayıp sunduğu programın Cumartesi akşamı ekrana gelen yeni bölümünde Çorum’dan görüntüler ekrana geldi.

MUHABBET DİYARI ÇORUM

Çorum’un tarihi ve turistik mekanlarının tanıtıldığı programda Hitit Üniversitesi emekli Öğretim Görevlisi Ali Ilıca ile yapılan söyleşiye de yer verildi.

Çorum Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezi Müdürü Nuran Hakyemez ve kursiyerlerin çalışmalarının anlatıldığı programda Çorumlu leblebici Yaşar Bodur ve Dikiciler Arastası esnafı Kemal Ceyhan’la yapılan röportajlar da yayınlandı.

Çorum türkülerinin de seslendirildiği bölümde Kumbaba Köyü’nde ekmek pişiren bayanlarla sohbet eden program sunucusu Kürşat Taner Biçici, pirinç başta olmak üzere Osmancık’ın tarihi ve doğal güzelliklerini de ekrana taşıdı.

ÇORUMLULAR’I TEBESSÜM ETTİREN HATA

Anadolu kültürünü tüm yönleriyle ekrana taşıyan Gündüz Gece, Çorum’u büyükşehir belediyesi olarak tanıttı.
Türk Halk Müziği sanatçısı Kürşat’ın sunduğu programda, Çorumlular’ı mutlu eden bir hataya imza atıldı.
“Sokakları mis gibi leblebi kokan, pirincin ana vatanı, tatlı dilli insanların yurdu Çorum’dayız” diyen Kürşat, esprili üslubuyla programa renk kattı.

Keyifle izlenen programın kapanışında ekrana gelen bir ayrıntı ise dikkatlerden kaçmadı. ‘Çorum Büyükşehir Belediyesi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye teşekkür ederiz’ ifadeleri, programı izleyen Çorumlular’ın yüzünde tebessüm oluşturdu.



Son Güncelleme: 30.11.2015 23:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.