Çorumluların yaptırdığı caminin temelini Başbakan Yıldırım attı

AK-EV Hoşdere Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneğini tarafından yaptırılan caminin temel atma töreni Ankara’da yapıldı.

22 Haziran 2016 Çarşamba 16:47
 Çorumluların yaptırdığı caminin temelini Başbakan Yıldırım attı

AK-EV Hoşdere Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneğini tarafından yaptırılan caminin temel atma töreni Ankara’da yapıldı. Başkanlığını Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Çorumlu hemşerimiz Mürsel Turbay’ın yaptığı, AK Parti Kurucularından Çorum eski Milletvekili Ali Yüksel Kavuştu’nun da yönetiminde yer aldığı AK-EV Hoşdere Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği, Ankara Çankaya’ya yeni bir cami kazandırdı.

Temel atma törenine Çorum’dan da yoğun bir katılım oldu. AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Bekir Horuz, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, Tapu ve Kadastro eski Genel Müdürü Davut Güney, AK Parti Kargı İlçe Başkanı Mustafa Akpınar, AK Parti Kargı İl Genel Meclis Üyeleri Mesut Tuğrel ve Mustafa Yıldız ile çok sayıda davetli katıldı.

AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu’nu temel atma töreninde Bekir Kılıç, Kargı İlçe Başkanı Mustafa Akpınar, İl Genel Meclis Üyelerimiz Mustafa Yıldız, Mesut Tuğrel, Arif Çamiçi ile birlikte katıldılar.

Önceki Çorum Milletvekili ve MYK ÜYESİ Ali Yüksel Kavuştu’nun koordinesinde yaptırılan AK-EV Hoşdere Cami’nin açılışını Başbakan Binali Yıldırım gerçekleştirdi.

Temel atma törenine Başbakan Binali Yıldırım,  Dernek Başkanı Ali Yüksel Kavuştu, Ekrem Erdem, İl Başkanı Av.Rumi Bekiroğlu, Çorum Milletvekili Adayı Bekir Horuz, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan'ı Melih Gökçek’te katılan arasında yerini aldı.



Son Güncelleme: 22.06.2016 16:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.