Çorum’u kalkındıran işadamlarına övgü

Vali Ahmet Kara, iade-i ziyarette bulunduğu TSO'da katıldığı meclis toplantısında...

17 Kasım 2014 Pazartesi 18:58
 Çorum’u kalkındıran işadamlarına övgü


Vali Ahmet Kara, iade-i ziyarette bulunduğu TSO'da katıldığı meclis toplantısında, "Çılgın yatırımlarıyla Çorum'u sanayi şehri yapan iş adamları her türlü takdiri hakediyor." dedi.


Kasım ayı toplantısı için bir araya gelen TSO Meclisi, Vali Ahmet Kara'yı ağırladı.


Gündem maddelerinin görüşülmesinden sonra, toplantı salonuna gelen Vali Ahmet Kara, TSO Meclis Başkanı Erol Karadaş ve TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal'la birlikte başkanlık divanında oturdu.


Kısa bir selamlama konuşması ile Vali Ahmet Kara'ya 'hoşgeldiniz" diyen Karadaş, sözü Vali Ahmet Kara'ya bıraktı.


Çorum'a gelmekten ve Çorumlular'la tanışmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek sözlerine başlayan Vali Ahmet Kara, Çorum'a gelmezden önce Çorum'u Denizli, Kahramanmaraş ve benzeri illerle birlikte andıklarını, ancak Çorum'a geldiğinde Çorum'un yapısının tahmin ettiğinin de üzerinde olduğuna şahit olduğunu aktardı.


"Hem şaşırdım, hem memnun oldum" sözleriyle Çorum'a dair ilk duygularını dile getiren Vali Kara, Çorum'un sanayi kapasitesinin bu kadar yüksek olduğunu bilmediğini söyledi.


"Çorum'un kalkınmasına vesile olunması takdire şayandır. Biz de Vali olarak neler yapıp, bunun üzerine ne katabileceğimize bakacağız." diyen Vali Kara, tek kişilik kahramanlık devirlerinin bittiğini, ekip olarak el ele verip, kazanım elde etmek gerektiğine işaret etti.


Vali Ahmet Kara, TSO ziyaretinde şunları söyledi, "Vali olarak neler yapabileceğimizi mutlaka hesaplayacağız ve bunu yaparken de TSO'dan azami ölçüde yararlanarak Çorum'a daha çok hizmet etmek istiyorum. Bu ili bu noktaya kendi imkanları ile taşıyan iş adamlarını kutluyorum. Ekip olarak el ele verir ve Çorum için çalışırsak bir şeyler üretebiliriz. Geldiğimiz nokta, şımarmaya vesile olmamalı yoksa yerimizde sayarız. Sanayinin sorunlarını aşıp, daha da ileri gideceğine inanıyorum."




Son Güncelleme: 17.11.2014 19:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.