Çorum'u ve üniversiteyi temsil edecek

İlimle yükselen medeniyet olarak adlandırılan Endülüs’ün, başta İslam medeniyeti olmak üzere tüm dünyaya eğitim, sanat, tıp, astroloji ve birçok alandaki katkısının gençler tarafından yerinde görülmesi amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen “İlimle Yükselen Medeniyete Yolculuk: Endülüs” Programı ile gençler farklı farklı ülkeleri ziyaret etme fırsatı buluyor.

26 Mart 2017 Pazar 09:49
Çorum'u ve üniversiteyi temsil edecek

İlimle yükselen medeniyet olarak adlandırılan Endülüs’ün, başta İslam medeniyeti olmak üzere tüm dünyaya eğitim, sanat, tıp, astroloji ve birçok alandaki katkısının gençler tarafından yerinde görülmesi amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen  “İlimle Yükselen Medeniyete Yolculuk: Endülüs” Programı ile gençler farklı farklı ülkeleri ziyaret etme fırsatı buluyor. 

Bu çerçevede; 27 Mart-03 Nisan 2017 tarihlerinde arasında İspanya'nın Malaga, Granada, Kurtuba, Sevilla, Toledo ve Madrid şehirleri ile Türkiye’de İstanbul’u kapsayan programda Hitit Üniversitesi ve Çorum’u temsil etmek üzere ülke genelindeki 40 katılımcıdan biri olarak Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencisi Seda Palancı yer alacak.


Program öncesi BESYO Müdürü Prof. Dr. Faruk Yamaner ile birlikte Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret eden Seda Palancı, vermiş olduğu desteklerden dolayı Rektör Alkan’a teşekkür etti. 


Rektör Prof. Dr. Alkan da öğrenci odaklı bir yönetim anlayışıyla hareket ettiklerini ifade ederek, öğrencilerin her alanda başarılı olmaları için gayret ettiklerini belirtti. Bu kapsamda öğrencilerin ulusal/uluslararası sosyal ve kültürel etkinliklere katılmalarını önemsediklerinin altını çizen Rektör Prof. Dr. Alkan, öğrenciye başarılar diledi.


Son Güncelleme: 26.03.2017 09:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.