‘Çorum'un dertlisiyiz’

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, İnsani Değerler Platformuna üye sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi.

27 Kasım 2016 Pazar 13:58
 ‘Çorum'un dertlisiyiz’


Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, İnsani Değerler Platformuna üye sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi.


Belediye Basın Birirmi'nden yapılan açıklamaya göre; Buhara Kültür Merkezi’nde yapılan toplantıda sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin görüş ve önerilerini tek tek not alan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü,15 Temmuzda ülkenin birliğine ve bütünlüğüne yönelik bir kalkışma olduğunu, bu kalkışmanın da el birliği ile önüne geçildiğini söyledi.


Çorum Belediyesi'nin yaptığı çalışmalar hakkında misafirlerine bilgiler veren Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, "Bizler Çorum'un dertlisiyiz. Şehrimizi güzelleştirmek, geliştirmek için Çorum Belediyesi olarak birçok projemizi hemşerilerimizin hizmetine sunduk.” dedi.


Sosyal belediyecilik alanında Türkiye'ye örnek çalışmalar yapmaya devam ettiklerinin altını çizen Başkan Külcü, “Yeni Stadyum, At Binicilik Tesisi, Belediyespor Tesisi, Katı Atık Bertaraf Tesisi, Yatılı Hafızlık Kız Kur'an Kursu, Yatılı Hafızlık Erkek Kur'an Kursu gibi önemli projelerimizin de inşaatları devam ediyor. Bu inşaatları da en kısa sürede tamamlayıp inşallah hemşerilerimizin hizmetine sunmak istiyoruz" dedi. 


BAŞKANIMIZ HER ZAMAN YANIMIZDA


İnsani Değerler Platformu dönem sözcüsü Zeki Kambur'da yaptığı konuşmada,  sivil toplum kuruluşlarının önemine vurgu yaptı. 
Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'ye Çorum’a yaptığı hizmetler nedeniyle teşekkür eden Zeki Kambur, “Sayın Başkanımız sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarında büyük destekler sağlıyor. İnşallah, birlik ve beraberlik içerisinde güzel hizmetler yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

BELEDİYE, 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ MÜZESİ YAPACAK


Çorum Belediyesi 15 Temmuz'u gelecek nesillerin de hatırlaması ve unutmaması için "Çorum 15 Temmuz Şehitleri Müzesi" yapacak. 
Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ile yaptığı toplantıda yapacakları proje hakkında bilgiler veren Başkan Külcü, 15 Temmuz’un ülke tarihinin en karanlık olaylarından birisi olduğunu belirterek “Yapacağımız müze ile Türkiye genelinde o karanlık gecede çekilmiş fotoğrafları, yine o gecenin sıcak anlarını gösteren tanıtım filmlerini izlettireceğimiz salonlar olacak. Müzede, Çorumlu şehitlerimiz hatıralarının yaşatılacağı ayrı odalar oluşturacağız." dedi.

Son Güncelleme: 27.11.2016 14:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.