Çorum’un Eyüp Sultan’ı olacak

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Hıdırlık Cami etrafından devam eden peyzaj çalışmalarını yerinde inceledi.

24 Kasım 2015 Salı 11:20
Çorum’un Eyüp Sultan’ı olacak
 
Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Hıdırlık Cami etrafından devam eden peyzaj çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Yardımcısı Alper Zahir, Park ve Bahçeler Müdürü Eyüp Aytekin ile birlikte çalışmaları inceleyen Külcü, gördüğü eksiklikler konusunda da ilgilileri uyardı.

Belediye Basın Birimi'nden yapılan açıklamaya göre, Yapılan düzenleme ve yenileme işlemleri sonrası cazibe merkezi haline geldiğini belirten Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Hıdırlık’ta başlattığımız tadilat, yenileme ve çevre düzenleme işlerini bitirdik. Şadırvanın bakımını yaptık. Cami ile türbe arasındaki yürüme yolunu yeniledik, oturma grupları ilave ettik. Çeşme yaptık ve gerekli olan yerlerde yenileme yaptık, parkta çevre düzenlemesi yaparak buraya modern tuvalet ve abdesthane inşa ettik. 

Vatandaşlarımızın buralardan daha iyi faydalanması için uygun şartları oluşturduk. Tüm yapılan bu çalışmaların Belediyemize maliyeti 1 Milyon 500 bin TL oldu.” dedi. Külcü, yapılan çalışmaların Çorum’da yaşayan vatandaşların yanı sıra şehir dışından gelenler tarafından da takdir edildiğini söyledi.

Son Güncelleme: 24.11.2015 12:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.