‘Çorum’un kararı net, oyu evet’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çorumlulara sesleniyor.

10 Nisan 2017 Pazartesi 16:00
‘Çorum’un kararı net, oyu evet’


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çorumlulara sesleniyor.



Cumhurbaşkanı Erdoğan, 16 Nisan Cumhurbaşkanlığı Sistemi Halkoylaması’na bir hafta kala Çorum halkı ile Abide Meydanı’nda bir araya geldi.



Mitingde Vali Necmeddin Kılıç, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Ak Parti Çorum Milletvekilleri Salim Uslu, Ahmet Sami Ceylan, Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Çankırı Milletvekilleri Muhammet Emin Akbaşoğlu, Hüseyin Filiz, AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ ve partililer katılırken, binlerce Çorumlu Abide Meydanı’nı doldurdu.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çorum halkını selamladı. Çorum’un manevi muhafızları olan gönül insanlarını yâd eden Erdoğan, Çorumluları çok özlediğini ifade etti.




ÇORUM EVET OYU İLE TARİH YAZACAK


Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Hiçbir beşeri gücün önünde bugüne kadar eğilmedik. Sinemizde büyüyen hasret dağına ferman dinletemedik. 6 yıllık özlemin ardından bir aradayız. 202’den beri her seçimde olduğu gibi 10 Ağu tos Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde bize sahip çıktı. Yüzde 64 gibi Türkiye ortalamasının üstünde oy oranı ile bizi Cumhurbaşkanı seçtiniz. 16 Nisan’da Çorum’un kararının net oyunun evet olduğunu gösteriyor. Sizlerden rekor bir oy oranı bekliyorum. Çorum evet oyu ile tarih yazacak. 16 Nisan’da güçlü Türkiye, müreffeh Türkiye, istikrarlı Türkiye için evet diyor muyuz? Bu iş bitmiştir. Çorum’da ve tüm Türkiye’de sandığın rengi evettir. 16 nisan demokrasi şölenimiz şimdiden mübarek olsun.




SİZLERE MÜJDE İLE GELDİM

İskilip Alaca ve Osmancık ilçelerine bu yıl Dodurga Mecitözü ve Oğuzlara ise 2019 yılında doğalgaz veriyoruz. Çorum’un ilçelerini doğalgazın rahatlığı ve temizliği ile tanıştırıyoruz. Tarımın sanayinin bölgesinin üretim merkezi olan Çorum’a ne yapsak azdır. Sizler yıllarca ihmal edilmenize rağmen yılmadan yüksünmeden çalıştınız., çorak topraklara adeta hayat erdiniz. Kendi emeğiniz ve sermayeniz ile fabrikalar kurdunuz. Bozkırı sanayiye dönüştürdünüz. Dünyanın birçok ülkesinde Çorumluların ürünlerini görüyoruz. Hiçbir ilimize üvey evlat muamelesi yapmadık yapmıyoruz. 80 milyonun tamamına aynı nazarla bakıyoruz. Bizde alevi sünni ayrımı yok. Bizde 80 milyon aynı. Çünkü biz Yaradanı yaradılandan ötürü seviyoruz ey Kemal. Yaptığımız yatırımlarda şurda hangi partili var burada hangi partili var demedik. Çorum7a 14 yılda 11 katrilyonluk yatırım yaptık. Eğitimde 1280 yeni derslik 3 bin 120 kapasiteli öğrenci yurdu. Hitit Üniversitesini buraya biz kazandırdık., sağlıkta alt yapıyı yeniledik. Şimdi sıra 800 yataklı Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile birlikte 4 adet sağlık yatırımı devam ediyor. Örnek hastanenin yapımını çok kısa sürede tamamlıyoruz. Erol kardeşimiz başta olmak üzere Abdullah Tayyip oğlu oğlum tüm şehitlerimize Fatiha okuyalım. TOKi ile 4 bin 687 konut uygulaması başlattık. 59 bin bölünmez yol vardı 319 kilometreye çıkarttık. 425 trilyon olan ulaştırma projesi devam ediyor.



2017’DE HIZLI TREN HATTI PROJE ÇALIŞMALARI TAMAM

Hızlı tren Samsun, Amasya, Çorum, Kırıkkale hızlı tren projesinin üç kesim halinde çalışmalarını sürüyor. Hızlı tren hattı 2017 hattı tüm kesimler için proje çalışmaları tamamlanacak. Çorum’u da kapsayan Orta Anadolu gelişim projesi ile 13 katrilyon 230 trilyon liralık yatırım yapacağız. Su ve sulamada 456 adet tesis yapılacak. 1 katrilyonu aşkın tarımsal destek verdik. Yazın başı pişenin kışın aşı pişer. Emek olmadan zahmet olmadan nimet olmaz. Milletin gönlüne girmeden ona hizmet etmeden iktidarda kalınmaz. Yoksa yaptığın iş sadece koltuğu işgal etmek. 



ÇORUM’UN KAHRAMAN EVLATLARI YİNE DESTAN YAZDI

Çorum 5 bin yıllık tarihi ile göz bebeği olmuştur. Bu şehir yüzyıllar boşunca alimleri hak aşıklarını yetiştirmiş müstesna bir şehirdir. İskilipli Atıf Hoca’nın şehridir. Çorum şehit ve gaziler diyarıdır. Çorum vatan uğruna körpe fidanlarını feda etmiş bir ilimizdir. 1510 istiklal madalyanız bulunuyor. Çorumlu yiğitler vatan savunması için kim var denildiğinde sağına soluna bakmadan ben varım diyor. Milletin istiklal ve istikbali için Çorum savaşıyor. Çorum terörle mücadele 20 şehit verdi. 15 Temmuz’da Çorum’un kahraman evlatları yine destan yazdı. 13 Çorumlu kardeşimiz o gece katledildi şehit edildi. Erol Olçok ve Abdullah Tayyip işte bu yiğitlerden biridir.”


Son Güncelleme: 10.04.2017 16:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ÇORUM 19 2017-04-10 16:18:34

Havaalanı

Avatar
ÇORUM 19 2017-04-11 09:15:47

Havaalanı ne oldu havaalanı.... polis okulu....Kılıçdaroğlu havaalanı kaçmış o onun adamlığı.!!?.... Kimse mitinglerde bu 18 maddeden bahsetmiştir. Vatandaş anlamaz nasıl olsa diyorlar herhalde!?.. Kılıçdaroğlu laf söylemek referandumla ne alaka veya tam tersi söylemler yapmak... Milleti aptal yerine koymayın..!!!

banner165