‘Çorum’un sağlığı için hizmetteyiz’

Özel Elitpark Hastanesi doktorları, bu yıl ikincisini düzenledikleri geleneksel yemek buluşmasında...

04 Şubat 2015 Çarşamba 16:08
  ‘Çorum’un sağlığı için hizmetteyiz’


Özel Elitpark Hastanesi doktorları, bu yıl ikincisini düzenledikleri geleneksel yemek buluşmasında bir araya geldi. Üroloji Uzmanı Opr. Dr. İsmail Şirin, Özel Elitpark Hastanesi hekimleri olarak2014 yılında 197 bin 900 poliklinik hizmeti verdiklerini anlatarak, “Çorumlu’nun sağlığı ve mutluluğu için gece gündüz hizmet vermeye devam ediyoruz.” dedi.


Anvatar Restoran’da aileleriyle birlikte bir araya gelerek, geleneksel buluşmayı gerçekleştiren Elitpark Hastanesi hekimleri, yemekte mesleki konular başta olmak üzere birbirleriyle sohbet fırsatı buldu.


Hastane hekimleri olarak, yoğun bir çalışma temposu içinde olduklarına değinen Op. Dr. İsmail Şirin, yoğunluktan dolayı her zaman görüşme ve sohbet fırsatı bulamadıklarını, ayrıca ailelerinin de birbirleriyle tanışma fırsatı oluşturmak için geçen başlattıkları yemek buluşmasını, bu yıl geleneksel hale getirip ikincisini gerçekleştirdiklerini ifade etti.




Son Güncelleme: 04.02.2015 16:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.