Çorum’un trafik çilesi Meclis’te

TSO'nun bu ayki meclisinde Çorum'da şehir içi trafikte yaşanan sorunlar gündeme geldi.

18 Eylül 2018 Salı 16:55
Çorum’un trafik çilesi Meclis’te

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Eylül ayı toplantısında Çorum’da bazı bölgelerde belli saatlerde yaşanan trafik sorunu gündeme getirildi.

Yapılan açıklamaya göre, Erol Karadaş’ın başkanlığında gerçekleştirilen TSO Meclisi’nde TSO Meclisi’nde Osmancık Organize Sanayi Bölgesi’ne 4 yıl süreyle odayı temsilen üye seçildi.

Buna göre, Osmancık OSB’ye Çorum TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yakup Karaca ve  Meclis Üyesi Aytaç Baba asil üye, TSO Yönetim Kurulu Üyesi Muharrem Sarıaslan ve Meclis Üyesi Ahmet Gelgör de yedek üye olarak seçildi.

Osmancık OSB’deki Çorum TSO payı yüzde 40’dan yüzde 10’a düşürülürken, mevzuat doğrultusunda TSO Disiplin Kurulu’nun oda üyesi bir firmaya verdiği uyarı cezası onaylandı.

Toplantının dilek ve temenniler bölümünde TSO Meclis Üyeleri Çorum’da bazı bölgelerde belli saatlerde trafikte yaşanan sorunları dile getirdiler.

Son Güncelleme: 18.09.2018 17:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
fatih 2018-09-19 10:01:47

osmancık köprüsünü yıkın oradaki trafik rahatlasın akşam olunca orası kilit.