Çözün artık bu sorunu!

Çorum’da bahar ve yaz aylarında meydana gelen ani yağışlarda kentin bazı noktalarında ciddi alt yapı problemleri yaşanmaya devam ediyor.

29 Mayıs 2017 Pazartesi 15:21
 Çözün artık bu sorunu!


MUSTAFA DEMİRER


Çorum’da bahar ve yaz aylarında meydana gelen ani yağışlarda kentin bazı noktalarında ciddi alt yapı problemleri yaşanmaya devam ediyor.




Çorum Belediyesi’nin kentin bir çok bölgesinde kanalizasyon ve yağmur suyu şebekesinde ciddi yenileme yapıldığına dair açıklamalarına rağmen, ani sağanak yağmurda kentin bazı noktalarında  sel sularının oluşmasının önüne geçilemiyor.



Örneğin, eski Terminal’in bulunduğu Akşemseddin Caddesi’nde yaz yağmurlarında dahi araçlar sel sularına gömülebiliyor.







Küçükabdullah Caddesi hafif bir yağışta sele mahkûm olabiliyor.


Albayrak ve Ilıca Caddesi’nde yayalara yürümek çile oluyor.



Gazi ve İnönü Caddesi’ni söylemeye gerek yok.


Sadece kent merkezi değil, onun dışında bir çok ana arter ve caddede benzer sorunlar gözlenebiliyor.

Yaşanan problemlerde mevsim normallerinin üstünde meydana gelen aşırı yağışlar mutlaka etkili.



Ancak az veya çok her yağışta benzer manzaralara şahit oluyoruz.


Belediye yöneticilerinin  alt yapıyı yenilediklerini ve sorun olmadığını söylemelerine rağmen problemin neden kaynaklandığı Çorumlu’nun kafasını kurcalıyor.


Son Güncelleme: 29.05.2017 15:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ADEM 2017-05-29 15:53:15

keşke başka noktalardaki tıkanıkları da gösterseydiniz.

Avatar
ahmet 2017-05-29 16:29:54

sizden başka eleştiren kimse çıkmadı.. tüm yerel basın şak şakcı... demek ki tirilyonlarca lale almakla belediyecilik olmuyormuş..çarşamba pazarini beledi̇yeni̇n kaldirmasinin sebebi̇ modern yapilaşma i̇çi̇ndi̇ deği̇l mi̇?? yapmayin allah aşkına... tavuklukta ıslah edilen derelere imar verilerek belediyecilik olmuyor. yandaşlarına mütahitlik verilip hisse alınmayla olmuyormuş başkan....

Avatar
vatansever 2017-05-30 08:54:39

sayın külcü'nün derdinin çorum olduğunu düşünenlere çok gülüyorum. gülüyorum demişken zeki gül(adamı kimse tanımazken belediyespor sayesinde nerelere geldi) kendi adamı yok diye belediyespor'un içini kabak gibi oymaya devam ederken! sayın külcü'de park bahçe yapmaktan usanırsa altyapıya bir ara bakar acele etmeyin. esas anlamadığım reis bunlara nasıl hala tahammül ediyor hayret. ak parti teşkilatımı dediniz. reis onları da es geçti yedek kulubesine çekti bizimkileri tamam.