Çukuröz’de Öğretmenler Günü

24 Kasım Öğretmenler Günü, Bayat’ın Çukuröz Köyü’nde yaşanan yangın felaketinde canla başla görev...

25 Kasım 2014 Salı 10:08
 Çukuröz’de Öğretmenler Günü


24 Kasım Öğretmenler Günü, Bayat’ın Çukuröz Köyü’nde yaşanan yangın felaketinde canla başla görev yapan öğretmenler için ayrı anlam ifade ediyor.


Yaklaşık iki hafta önce yaşanan yangın felaketi sırasında itfaiyeyi arayan köy okulu öğretmenleri, yangın büyüyünce muhtemel can kaybı veya yaralanmalardan korumak için öğrencilerini okula topladılar. Öğrencilerinin canını emniyete alan öğretmenler daha sonra da psikolojik destek vererek, yangının küçük bedenlerdeki yıkımını hafifletmeye çalıştılar.


ÇORBA DAĞITIP, İHTİYAÇLARI TESPİT ETTİLER


Fedakâr öğretmenlerin çabası bununla bitmedi. 29 evin yandığı yangın sonrasında afetzede köylülere sıcak çorba dağıtan öğretmenler, vatandaşların ihtiyaçlarının tespiti ve yardımların dağıtımında da aktif görev aldılar. Öğretmenler minikler için gönderilen kırtasiye, okul kıyafeti ve oyuncakların dağıtımını bilfiil yaptılar. Bütün bunları yaparken eğitim faaliyetlerini bir gün dahi aksatmayan öğretmenler dün de öğrencileriyle birlikte 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladılar.







Son Güncelleme: 25.11.2014 10:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emekli bir öğrt. 2014-11-25 10:22:54

Kalemin keskindir kılınçtan elbet/Danışanlar çekmez yolunda zahmet/Cehaleti yıkıp azminle manhvet Aydınlık günlere uç öğretmenim. Vefakar öğretmenlerimin o mübarek ellerinde öpüyorum.