Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ağırladı

Hemşehrimiz Kaymakam Uzan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ağırladı

27 Ağustos 2017 Pazar 12:47
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ağırladı

Muş’un Bulanık İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Arifegazili hemşehrimiz Kaymakam ve Belediye Başkan vekili Hacı Arslan Uzan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan'ı eşleriyle birlikte ağırladı. 

Muş’un Bulanık İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Arslan Uzan, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte oğlu Bilal Erdoğan ve ailesini Malazgirt'te Anadolu'nun Fethi Malazgirt 1071 Anma Programı
nda yakından ilgilendi. 

Malazgirt'te Anadolu'nun Fethi Malazgirt 1071 Anma Programını organize eden hemşerimiz Uzan, Cumhurbaşkanımızı ve oğlu Bilal Erdoğan ile birlikte ailesini ağırlamaktan onur duyduğunu ve böylesine anlamlı bir programı organize etmenin kendisi için çok gurur verici olduğunu ve bu gurura Cumhurbaşkanımızla birlikte ailesini ağırlamak ayrı bir şeref olduğunu söyledi.

"BU TÖRENLERİ ÇOK FARKLI HALE GETİRECEĞİZ"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin 946. yıldönümü nedeniyle yaptığı konuşmada, "Malazgirt'i devleti yönetenler unutsa da bu millet unutmadı. Bugün millet Malazgirt'te. Bu kulunu bu milletin bir ferdi olarak yarattın. Ne kadar çalışsak az. İnşallah önümüzdeki yıl Malazgirt bir başka olacak. Buranın imarını farklı bir proje ile ele alacağız. Bu törenleri çok daha farklı hale getireceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muş'taki Anadolu'nun Fethi Malazgirt 1071 Anma Programı'na katıldı. Erdoğan'la birlikte Başbakan Binali Yıldırım, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve çok sayıda bakan ile milletvekilinin de katıldığı etkinlikte Cumhurbaşkanı özetle şöyle konuştu: "Sultan Alparslan savaşmak için ordusunun önüne geçtiğinde, 'Şehit olursam bu beyaz elbisem kefenim olsun. Zaferi kazanırsak istikbal bizimdir' demiştir. Bu zafer bize yeni bir istikbal kazandırdı. Yaklaşık iki asır sonra da Osmanlı çınarı Anadolu'da kök salmaya, 7 iklim, 4 kıtayı gölgesi altında toplamaya başladı.


Son Güncelleme: 27.08.2017 15:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.