Cumhurbaşkanı’nı kutladılar

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, 81 il, 160 ilçeden toplam 365 Oda ve...

15 Aralık 2014 Pazartesi 17:07
 Cumhurbaşkanı’nı kutladılar


Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, 81 il, 160 ilçeden toplam 365 Oda ve Borsa Başkanı ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


Ziyarete Çorum'dan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal ile Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bektaş da katıldı.


TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ziyarette Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, aslı Vatikan'da bulunan Dedekorkut Hikayeleri'nin TOBB tarafından günümüz Türkçesi'ne sadeleştirilerek hazırlanan tıpkı basımını hediye etti.


Hisarcıklıoğlu ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, “Hayırlı olsun ziyaretiyle beraber, Sayın Cumhurbaşkanımızla ekonomik meseleler hakkında istişarelerde bulunduk. Görüşlerimizi aktarabilme fırsatını bulduk. Sayın Cumhurbaşkanımızın yaklaşımından, ev sahipliğinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum" dedi.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve 365 oda ve borsa başkanı ile istişare toplantısında, “Mevcut teşkilatlanma yapısını farklı bir Türkiye için yeterli bulmadığımızdan dolayı yeni teşkilatlanma yapısıyla birlikte çok daha farklı bir adım atalım istiyoruz. Ekonomiyi yakından takip edecek, ekonominin tüm taraflarıyla istişarelerimizi eskisi gibi sürdürecek, dertlerinizi, şikâyetlerinizi, öneri ve tavsiyelerinizi yine dinleyecek, bunları istişare edecek, bunlara birlikte çözüm üreteceğiz” diye konuştu.


Erdoğan, TOBB üyelerine Türkiye'nin büyümesine, kalkınmasına, refahın ve demokrasinin standartlarının artmasına verdikleri katkı için teşekkür etti. 




Son Güncelleme: 15.12.2014 18:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165