Cumhuriyet Gazetesi’ne tepki

Çorum İnsani Değerler Platformu, Fransa'da yaşanan olayların akabinde gelişen tutumun yanısıra...

14 Ocak 2015 Çarşamba 18:32
 Cumhuriyet Gazetesi’ne tepki


Çorum İnsani Değerler Platformu, Fransa'da yaşanan olayların akabinde gelişen tutumun yanısıra, ahlaksız karikatürü yayınlamakta ısrar eden Cumhuriyet Gazetesi'ne tepki gösterdi. Yapılan açıklamada, "İçimizdeki batı uşakları ülkemizin barış ve huzur ortamını bozmak için gece gündüz kafa yormaktadır." denildi.


İslam coğrafyasında 5 bine yakın insanın batılıların desteklediği terör gurupları tarafından katledildiğinin hatırlatıldığı açıklamada, İslam'ın terörle birlikte aynı cümlede anılmasının bile büyük haksızlık olduğuna işaret edildi.


"Müslüman onuru ve feraseti ile sizlerle ve sizin ağababalarınızla her türlü mücadeleyi yapacağız." ifadelerinin yer aldığı basın açıklamasında şunlar söylendi, "Geçtiğimiz günlerde Fransa'da yaşanan terör olayları dolayısıyla teröristlerce öldürülen 12 kişi için dünya ayağa kalktı. O günlerde İslam coğrafyalarında 5000' e yakın insan birçoğunu batılıların desteklediği terör grupları tarafından katledildi.


Bütün dünya Fransa'da ölenler için yürürken Suriye, Filistin, Irak, Türkistan, Mısır, Arakan, Nijerya vb. coğrafyalarda ölen Müslüman kardeşlerimiz hiç kimsenin umurunda olmamış, hiçbir ülke açıklama yapıp yürüyüş teklif etmemiş, Müslüman bildiğimiz hiçbir ülkeden tek ses çıkmamıştır.  Hatta vahşi batı buralardaki katliamlara destek çıkmaktadır.


Batılıların canları bu kadar değerliyken Müslüman canının neden hiçbir kıymeti yoktur. İslam inancına göre terörden dolayı ölen masumlar kim olursa olsun insandır ve mazlumdur.


İslam ümmeti bunun ırkına, dinine ve mezhebine bakmadan gereken tepkiyi gösterir. Peki batı bunu neden yapmaz ya da yapamaz. Yoksa bunların nazarında Müslümanlar insan ya da canlı sayılmamakta mıdır? Oysa hepimiz bu dünyanın birer ferdiyiz ve her türlü bela ve musibete karşı birbirimize yardımcı olmak durumundayız.


Çorum İnsani Değerler Platformu olarak Müslüman halklara da buradan sesleniyoruz; Birbirimizden başka bize dost ve kardeş olacak yoktur. Batıdan medet ummak yerine kendi dertlerimize ve yaralarımıza kendimiz çözüm olmak zorundayız. Son günlerde yaşanan olaylar bunu açıkça göstermiştir.


Müslüman coğrafyalarındaki terör olaylarının en büyük müsebbibi batılılardır ve ellerini buralardan çekerler ise inanıyoruz ki  buralarda ki karışıklıklar düzelecektir.


Batının Müslümanlar üzerine oynanan bu çirkin oyunları yetmezmiş gibi ülkemiz içinde de Müslümanları kışkırtacak, Peygamberimize hakaret içeren karikatürleri yayınlamakta ısrar eden Cumhuriyet Gazetesi de fitnede bunlardan geri kalmamaktadır.


İçimizdeki batı uşakları ülkemizin barış ve huzur ortamını bozmak için gece gündüz kafa yormaktadır.


Ülkemizin Müslüman halklar nazarındaki lider konumunu kıskanmaktadırlar.


Çorum İnsani Değerler Platformu olarak biz bu oyunlara gelmeyeceğiz ama sizlerin de bu çirkeflikleri yapmanıza izin vermeyeceğiz.


Müslüman onuru ve feraseti ile sizlerle ve sizin ağababalarınızla her türlü mücadeleyi yapacağız."




Son Güncelleme: 14.01.2015 18:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ömer Tanlı 2015-01-14 18:55:43

bu zatlara sorarım daha beterini ak partili bakan yaptığında niye hiz ses çıkarmadılar. iki yüzlü müslüman olunmaz.

banner165