Dar gelirli ve emeklilere uyarı!

Çorum Belediyesi’nin yerel seçimlerde emekli ve dar gelirlilere yönelik yapma sözü verdiği...

14 Nisan 2014 Pazartesi 16:54
 Dar gelirli ve emeklilere uyarı!


Çorum Belediyesi’nin yerel seçimlerde emekli ve dar gelirlilere yönelik yapma sözü verdiği sosyal konutlarla ilgili suistimallerin yapıldığı iddia edilerek, vatandaşların dikkatli olmaları istendi.

Hatırlanacağı üzere 30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, 32 ayrı projesini kamuoyu ile paylaştı. Projeler arasında dar gelirli ve emeklilere yönelik belediye veya hazine arazisine sosyal konut yapılacağı sözü verildi.

İddialara göre, bazı kişi ve çevrelerin Çorum Belediyesi’nin adını kullanarak dar gelirli ve emeklilerden sosyal konutlar için ön kayıt aldığı, bazı rakamların telaffuz edildiği ifade edildi.

Henüz yeri bile belli olmayan sosyal konutlarla ilgili suiistimallerin yapıldığı bilgisine ulaşan Çorum Belediyesi, vatandaşları uyarıyor.

Belediye yetkilileri, sosyal konutlarla ilgili şu anda herhangi resmi bir çalışma olmadığını belirterek, emekli ve dar gelirlilerin kandırılmaması için dikkatli olmalarını, belediye dışında kimseyi muhatap almamaları ve inanmalaları gerektiğine dikkat çekiyorlar.






Son Güncelleme: 14.04.2014 17:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Recep Çeltikci 2014-04-14 22:20:09

Degerli başkanim,birde mahalli gazete ve mahalli Tv ve radyolarda vatandaşlari aydinlatirsaniz iyi olur kanisindayim.Başarilarinizin devamini diler saygilar sunarim.

Avatar
a 2014-04-16 01:29:18

Ab