Darbe girişiminde mobilya fabrikası kül oldu

15 Temmuz Darbe Kalkışması sonunda yanan Çorumlu işadamı Fuat Keserci’ye ait olan İsor Mobilya Fabrikasında 150 işçi işsiz kaldı. Fabrikada büyük ekonomik zarar meydana geldi.

18 Temmuz 2016 Pazartesi 13:46
Darbe girişiminde mobilya fabrikası kül oldu

15 Temmuz Darbe Kalkışması sonunda yanan Çorumlu işadamı Fuat Keserci’ye  ait olan  İsor Mobilya Fabrikasında 150 işçi işsiz kaldı. Fabrikada büyük ekonomik zarar meydana geldi.

Yapılan açıklamaya göre, Darbe girişiminin merkezi Akıncılar Hava Üssü’nün 2 km yakınlarında  Sincan yenikent 34.km’de bulunan  mobilya fabrikasında uçakların yakınında geçmesi sonunda çıkan yangın büyük maddi zarar meydana getirdi.

Akıncılar Hava Üssü Kışlası yakınlarında bulunan mobilya fabrikası 15 temmuz darbe girişiminde meydana gelen olaylarda kül oldu. 150 işçinin çalıştığı fabrika kullanılamaz durumda Çorumlu işadamı Fuat Keserci ve Gürcan Öncü’ye ait olan İsor Mobilya Fabrikası  15 Temmuz Darbe girişiminin ana üstlerinden birisi olan Akıncılar Hava Üssü’nden kalkan uçakların alçaktan uçması ve uçaktan atılan yanıcı maddeler sonunda adete yerle bir oldu.

Yangının başlaması ile birlikte olay yerine çağrılan itfayenin ankara genelinde yaşanan olaylar sebebiyle zamanında müdahale edemeği yangın kısa sürede fabrikayı kullanılamaz hale getirdi.

Fabrika sahipleri yaşanan darbe girişimini kınayarak uçaktan ne olduğunu bilmediğimiz cisimlerin atılması sonucu fabrikamızda yangın çıktı. Büyük zararımız var. Pazartesi günü 150 işçimiz işbaşı yapıyordu ama şimdi işsiz kaldılar.Ülkemiz bir felaketin eşiğinden döndü bizde büyük olarak maddi zarara girdi. Eğer o yangın başka bir gün çıksaydı itfaye gerekli müdahaleyi yapardı ama malesef darbe girişimi sebebiyle iki büyük ilimizin karıştırıldığı bir günde çıktı. Elimizde kamare kayıtları var.uçaktan atılan bir cisim o yangına sebep oluyor. Yetkililer bizim sesimizi duymalı dediler.

 

 

Son Güncelleme: 18.07.2016 13:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ismail dagarslan 2016-10-20 00:11:27

Bende isor mobilya magdurlarindanim yaklasik 2500tl karsiliginda bir adet konsol ve mutfak masa takimini gondermediler ve paramizida iade etmediler mahkeme yolu ile hakimi aramak istiyorum.benim
Gibi yuzlerce magdur var bu konu
Ile ilgilenen magdurlar birlikte olma
Vehakimizi arama imkani varmidir