Darbe Girişiminde Yaralananları Ziyaret Etti

AK Parti Çorum Milletvekili Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyesi Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, FETÖ/ Terör Örgütü’nün darbe girişimi sırasında yaralananları hastanede ziyaret etti

19 Temmuz 2016 Salı 10:41
Darbe Girişiminde Yaralananları Ziyaret Etti

AK Parti Çorum Milletvekili Sağlık, Aile,
  Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyesi Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, FETÖ/ Terör Örgütü’nün darbe girişimi sırasında yaralananları hastanede ziyaret etti

Yapılan açıklamaya göre, Ceritoğlu, Ak Parti Kütahya Milletvekili TBMM Sağlık Aile Çalışma ve Sosyal işler Komisyonu Başkanı Vural Kavuncu ile birlikte Ankara Memorial Hastanesi’ne gelerek darbe girişimi sırasında yaralanan AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu’nu eşini ve kızını ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Hastanede bulunan diğer yaralıları da ziyaret eden Milletvekilleri Ceritoğlu ve Kavuncu doktorlardan da yaralıların durumu ile ilgili bilgi aldılar.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin, FETÖ terör örgütü üyesi bir grubun darbe girişimi yaptığı sırada en ağır saldırılara maruz kaldığını belirten Ceritoğlu, darbe girişiminin duyulmasının ardından, demokrasiye sahip çıkmak için TBMM gelen AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, eşi Betül Türkoğlu ve kızının uçaklarla yapılan ağır saldırının ardından yaralandığını söyledi.


Yaralılara acil şifa dileğinde bulunan Ceritoğlu, “Allah acil şifalar versin. Allah sizlerden razı olsun. Cesaretiniz, vatan millet sevginizle dünyaya güzel bir ders verdiniz. Böyle bir millete sahip olamadıkları için dünya ülkeleri sizleri gıpta ederek, izledi.” dedi.


Göğsünü kurşunlara siper eden ve tankların önüne yapan bu millet için ne yapılsa az olacağını kaydeden Ceritoğlu, böyle bir vatandaşa sahip olan Türkiye’ye hiç kimsenin bundan sonra zarar vermeye kalkışacak cesareti bulamayacağını ifade etti.

 




Son Güncelleme: 19.07.2016 10:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.