'darbeciler hak ettikleri şekilde cezalandırılmalıdır'

Aydınlar Ocağı Yönetim Kurulu tarafından 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe kalkışması ile ilgili bir açıklama yaptı.

22 Temmuz 2016 Cuma 20:20
'darbeciler hak ettikleri şekilde cezalandırılmalıdır'

Aydınlar Ocağı Yönetim Kurulu tarafından 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe kalkışması ile ilgili bir açıklama yaptı.

Yapılan açıklamada şunlara yer verildi; "15 Temmuz 2016 gecesi ülkemizde yaşanan darbe kalkışması / girişimi / darbesi tarihimizde ve insanımızın vicdanında kapkara yerini almıştır. Canımızı yakmıştır.


Tüm bu olaylar olurken görüldü ki Türk Milleti darbelerin her türlüsüne karşı gereğini yapacak güce muktedirdir.


Gözü dönmüş hainlerin kendi insanını acımadan katletmesi, FETÖ – PDY terör örgütünün ihaneti karşısında, kim bu işe karıştı ise hukuk önünde hak ettikleri şekilde cezalandırılmalıdırlar.


Ülkemizin bulunduğu coğrafi konum itibari ile başında sürekli gaileler olması ve geçmişimizin gölgesinin devletimize verdiği sorumluluk gereği sürekli teyakkuzda olmamız tedbirlerin en önceliğidir.


Bu maşayı tutan büyük güçlerin coğrafyamızı yeniden şekillendirme emellerini iyi okuyabilme ve gerektiği tedbirleri alabilmesi için devletimizin ter türlü caydırıcı uygulamaları köklü ve sürekli formda devam ettirmesi elzemdir.


İnsanımızın dini duygularını, hislerini, sevdalarını kirli emellerine tahvil eden her türlü oluşumların, grupların ve terör örgütlerinin, devletimiz tarafından sıkı takibe alınması geleceğin Büyük Türkiye’si için önemlidir.


Cenab-ı Allahtan şehitlerimize rahmet, ailelerine taziyelerimizi sunar ve sabırlar dileriz. Yaralılarımıza acil şifalar dileriz."



Son Güncelleme: 22.07.2016 20:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165