'darbelerden ve cuntacılardan korkmuyoruz'

Memur-Sen İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Çorum Şube Başkanı Ahmet Saatcı darbe girişimine ilişkin değerlendirme yaptı.

20 Temmuz 2016 Çarşamba 09:56
'darbelerden ve cuntacılardan korkmuyoruz'

Memur-Sen İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Çorum Şube Başkanı Ahmet Saatcı darbe girişimine ilişkin değerlendirme yaptı.

Saatcı, yaptığı değerlendirmede şunları ifade etti; ”
Korkmadığımız, darbecileri ve onların azmettirecilerini korkuttuğumuz için bu meydandayız. İçinde kim varsa, arkasında hangi ülke, grup varsa bu darbe girişiminin faillerine, azmettirecilerine hesap sormak kararlılığımızı göstermek için buradayız. Bugün demokrasi kazanmıştır, darbe kaybetmiştir. Demokrasiyi savunanlar kazanmış, darbe seviciler kaybetmiştir. Darbeye içerden ve dışarıdan destek veren tüm anti demokratik güçler hak ettikleri cevabı almıştır. Böylelikle cuntacılara darbeler dönemi açılmamak üzere kapatılmıştır. Darbeler döneminin kapanmasının en büyük aktörü, mimarı millettir, millet iradesidir. Kahraman milletimiz bu görevini devam ettirmeli, alanlardan meydanlardan gür bir sesle haykırmaya sesini ve sözünü yükseltmeye iradesine çok daha güçlü bir şeklide sahip çıkmaya devam etmelidir.

Memur-Sen milletin emrindedir. Memur-Sen, milletin iradesini koruma derdindedir. Memur-Sen, demokrasi nöbetindedir. Darbeye direnme, darbecileri alt etme hedefiyle milletle birliktedir. Ey darbeciler, ey darbeye yeltenen şerefsizler… Milletle bilek güreşine tutuşanın sonu kaybetmektir. Kaybettiniz. Tıpkı şerefinizi, haysiyetinizi, namus ve izzetinizi kaybettiğiniz gibi. Menderes’e, Özal’a, Erbakan’a hak ettikleri desteği verme imkanı olmayan millet yok artık. İman varsa imkan vardır diyerek, devleti ele geçirmeye, ülkeyi işgal etmeye, milleti köle ilan etmeye hevesli yapıların heveslerini kursağında bırakan inanmış, adanmış, cesareti kuşanmış bir millet var. Millet devletin yanındadır. Millet, sivil siyasetin arkasındadır. Millet, demokrasiyi koruma, darbeye izin vermeme kararlılığındadır. Bu kararlılıkla, bu kirli yapıların, cunta tezgahının içinde, arkasında, yanında duran herkese hesap soracak. Millet, bağımsızlığının, özgürlüğünün teminatı olan devleti korumak, milletin iradesini daima hakim kılmak için ne gerekiyorsa yapacaktır.

Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız; milletin ve ümmetin umudu, küresel emperyal şebekenin kabusu Yeniden Büyük Türkiye’yi hep birlikte kuracağız. İstiklal Savaşı ruhunu kaybetmeden, Çanakkale ruhundan vazgeçmeden omuz omuza ve daima ayakta, teyakkuzda olacağız. Sakarya ayağa kalkmıştır ve Türkiye’nin üzerinde çöreklenen kara bulutları dağıtmıştır. Memur-Sen olarak Türkiye’nin geleceğine sahip çıkmakta kararlı olacağız. Pes etmek yok, yılmak yok, korkmak yok milletin öncüsü olmaya milletle birlikte hareket etmeye devam edeceğiz.  ‘Türkiye bizimdir, bizim kalacak’ darbecisinden, paraleline, haininden, tetikçisine, azmettiricisinden, destekçisine milletimizi, devletimizi, demokrasimizi, irademizi hedef alan şer yuvaları dağıtılacak, inlerine girilecek ve Büyük Türkiye’nin egemenlik çivisi hainlerin, paralellerin, ihaneti meslek edinenlerin kirli zihinlerine çakılacak.”


Son Güncelleme: 20.07.2016 10:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.