Davaları bugün başlıyor

Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyib Olçok'la birlikte 34 kişinin vatandaşımızın şehit edildiği olayla ilgili dava başlıyor

10 Ekim 2017 Salı 09:19
Davaları bugün başlıyor

15 Temmuz gecesi eski adıyla Boğaziçi, 15 Temmuz'dan sonra 15 Temmuz Şehitler Köprüsü adını alan köprüde FETÖ darbe girişimi sırasında  şehit edilen Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyib Olçok'un da aralarında bulunduğu 34 kişinin şehit edilmesiyle ilgili dava bugün İstanbul Silivri'de başlıyor. 

FETÖ’nin darbe girişimi sırasında aralarında hemşehrimiz Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyib Olçok’un bulunduğu 34 kişinin şehit edildiği 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ndeki olaylara ilişkin 143 askerin İstanbul 25. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanmasına bugün başlanacak. 

Erol Olçok'un eşi Nihal Olçok basına verdiği demeçte, "Bu davadan vazgeçmem. Abdullahım'ın kanı yerde duruyor." demişti. 







Son Güncelleme: 10.10.2017 09:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.