Davutoğlu ve eşinden iftar sürprizi

Başbakan Davutoğlu, iftar saatinde, eşi Sare Davutoğlu ve kızı Hacer Davutoğlu ile...

21 Haziran 2015 Pazar 03:36
 Davutoğlu ve eşinden iftar sürprizi


Başbakan Davutoğlu, iftar saatinde, eşi Sare Davutoğlu ve kızı Hacer Davutoğlu ile Mamak'ta yaşayan Baydan ailesinin evini ziyaret etti.


Başbakan Davutoğlu, iftar saatinde, eşi Sare Davutoğlu ve kızı Hacer Davutoğlu ile Mamak'ta yaşayan Baydan ailesinin evini ziyaret etti.


Davutoğlu ailesi, Afife Aydan ile kızları Aleyna Nur, Meryem ve Elif Nur Baydan tarafından karşılandı. Başbakan Ahmet Davutoğlu, eşi ve kızıyla birlikte gittikleri ziyarette, Baydan ailesinin iftar sofrasında oruçlarını açtı.


AİLE GÖZLERİNE İNANAMADI


Eşi İsmail Baydan'ın rahatsızlığı nedeniyle evininin geçimini bir gözlemecide çalışarak sağlayan Afife Aydan, Başbakan Davutoğlu'nun sürpriz ziyareti karşısında çok şaşırdıklarını belirtti. Afife Aydan, Başbakan Davutoğlu ve ailesinin kendilerini ziyaret edeceğinin haberini iftar saatinden 1-2 saat öncesinden aldığını, önce inanmadığını anlattı.


"RÜYAMDA GÖRSEM İNANMAZDIM"


Aydan, "Her ihtimale karşın kendi hazırlığımı yaptım. Sonra iftar saatine doğru evimizin önünde Başbakanımızı ve ailesini görünce çok şaşırdım. Rüyamda görsem inanmazdım. Şaşkınlıktan, mutluluktan önce hiçbir şey konuşamadık. Başbakanımız konuştu, biz dinledik" dedi.


HATIRA FOTOĞRAFLARI ÇEKİLDİ, SOHBETLER EDİLDİ


Davutoğlu ve ailesinin, ziyarette, Baydan ailesiyle orucunu açtıktan sonra bir süre sohbet ettiği ve hatıra fotoğrafı çekildikten sonra ayrıldığı öğrenildi. Başbakan Davutoğlu'na, ziyaretinin ardından çıkışta mahalle sakinlerinin de büyük ilgi gösterdiği, bazılarıyla sohbet ettiği ve hatıra fotoğrafı çekildiği kaydedildi.





Haber7

Son Güncelleme: 21.06.2015 14:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.