Defterdar göreve başladı

Maliye Bakanlığı’nda yapılan atama kararnamesine göre Denizli Defterdarlığı’na atanan Ali Sormaz’dan boşalan göreve Durak Sercan atandı.

29 Mart 2017 Çarşamba 13:42
Defterdar göreve başladı

Maliye Bakanlığı’nda yapılan atama kararnamesine göre Denizli Defterdarlığı’na atanan Ali Sormaz’dan boşalan göreve  Durak Sercan atandı.

Sercan bir süre önce yeni görevine başladı. Yeni defterdar Sercan, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü ziyaret etti. Başkan Külcü,
İl Defterdarlığına atanan Durak Sercan’a yeni görevinde başarılar diledi.

DURAK SERCAN

Defterdar Durak Sercan, Erzurum doğumlu olup memuriyete 1981 yılında Erzurum’da başladı. 1992 - 1996 Döneminde Niğde Defterdarlığında Milli Emlak Müdür yardımcısı, sırasıyla Bitlis, Erzincan, ve Çanakkale  Defterdarlıklarında Milli Emlak Müdürü, İstanbul Defterdarlığında ise Emlak müdürlüğü görevinde bulundu. 23.10.2013 tarihli resmi gazete ile yayımlanan 22.10.2013  tarih ve 2013/697 sayılı kararla Iğdır Defterdarı olarak atanarak göreve başladı. Defterdar Durak Sercan, 3 Çocuk babası olup lisans mezunu.

Son Güncelleme: 29.03.2017 13:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.