Demirezen kaza geçirdi

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün kayınbiraderi Muhasebeci Murat Demirezen kaza geçirdi.

16 Nisan 2014 Çarşamba 10:03
 Demirezen kaza geçirdi


Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün kayınbiraderi muhasebeci Murat Demirezen (41), bisikletiyle spor yaptığı sırada düşerek ağır yaralandı. Beyin kanaması geçiren Demirezen'in tedavisinin yoğun bakım servisinde sürdüğü belirtildi.

Çorum-Samsun Karayolu Bölge Trafik Müdürlüğü yakınlarında bugün sabah saat 08.00 sıralarında meydana gelen olayda, muhasebeci olan Murat Demirezen arkadaşları ile birlikte sabah sporu için bisikletiyle çıktı.

Bir süre bisikletle tur atan Demirezen, dengesini kaybederek düştü. Arkadaşları da hemen kendisine müdahele etmek istedi.

Başından yaralandığını farkettiklerinde 112'yi arayıp sağlık ekiplerini çağırdı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık görevlileri Murat Demirezen'i ambulansla Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

Beyin kanaması geçirdiği belirtilen Demirezen'in tedavisi yoğun bakım servisinde sürüyor.

 




Son Güncelleme: 16.04.2014 14:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.