Demokrasi Şehitlerinin Cenazelerine Katıldı

Uslu, Hemşehrimiz Erol Olçak, oğlu Abdullah Tayyip, 21 ve 23. Dönem Milletvekili Prof. Dr. Nevzat Yalçıntaş, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Varank’ın abisi Prof. Dr. İlhan Varank ve 6 Demokrasi Şehidinin İstanbul’da cenazesine katıldı.

18 Temmuz 2016 Pazartesi 19:25
Demokrasi Şehitlerinin Cenazelerine Katıldı

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, demokrasi şehitlerimizin Ankara ve İstanbul’da yapılan cenaze törenlerine katılarak ailelerini yalnız bırakmadı.


Uslu, Demokrasi Şehitlerinin Cenazelerine Katıldı


Uslu, Hemşehrimiz Erol Olçak, oğlu Abdullah Tayyip, 21 ve 23. Dönem Milletvekili Prof. Dr. Nevzat Yalçıntaş, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Varank’ın abisi Prof. Dr. İlhan Varank ve 6 Demokrasi Şehidinin İstanbul’da cenazesine katıldı.


17 Temmuz Pazar günü Öğle namazına müteakip İstanbul Fatih Camiinde; darbecilerin saldırısı ile hayatını kaybeden Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Varank’ın abisi Prof.Dr.İlhan Varank, 5 demokrasi şehidi ile Prof. Dr. Nevzat Yalçıntaş’ın cenaze namazı kılındı. Şehitlerin ve Yalçıntaş’ın ailelerine ayrı ayrı başsağlığı dileyen Uslu, Başbakan Başdanışmanı Mustafa Varank ve Babasına da taziyede bulundu.


Olçak Ailesine Taziye


İkindi namazında Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camiinde yapılan cenaze törenine de katılan Uslu, hemşehrimiz Erol Olçak’ın eşi, kayınpederi ve kardeşlerine taziyelerde bulundu. Yeni Şafak Gazetesi Foto Muhabiri Mustafa Canbaz’ında cenazesi de aynı camide kılınan namaz sonrası defnedildi.


Akif Kapaklı Sungurlu’da Defnedildi


Demokrasi şehitlerimizden Akif Kapaklı da Pazar günü Sungurluda son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Ak Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, İl Başkan Yardımcıları, İl Gençlik Kolları Başkanı, Sungurlu ve Boğazkale İlçe Başkanları, Boğazkale Belediye Başkanı ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Alacalı Şehit Ankara’da Defnedildi


Pazar günü Demokrasi Şehidi 22 yaşındaki gencimiz Mehmet Kocakaya Ankara Karşıyaka mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı. Ak Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’nun Danışmanı Orhan Özdemir, Alaca Yüksekyayla Köyü Muhtarı Mehmet Kara, çok sayıda hemşehrimiz ve vatandaş katıldı. Muhtar Kara, “Köyümüz demokrasi mücadelesinde büyük mücadele vermiştir. 3 yaralımız ve 1 şehidimiz var. Vatanımız sağ olsun” dedi. Yaralılar için Uslu adına geçmiş olsun dileklerini Muhtar ve yakınlarına ileten Orhan Özdemir, şehidin babası Mevlüt Kocakaya taziyede bulunarak İstanbul’da bulunan Uslu’nun selamlarını iletti.


Büyükhırkalı Şehit Ankara’da Defnedildi


Ankara Etimesgut’ta defnedilen Alaca Büyükhırka köyünden demokrasi şehidi Mustafa Solak’ın cenazesi de 18 Temmuz Pazartesi günü toprağa verildi. Cenazeye katılan Uslu, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti.

  





Son Güncelleme: 18.07.2016 19:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.