Deniz Feneri Çukuröz’de

Deniz Feneri Derneği Çorum’un ilçeleri ve köylerinde yaşayan ihtiyaç sahibi 38 aileye gıda, 146 fert giysi yardımı ulaştırıldı.

30 Ocak 2015 Cuma 13:24
 Deniz Feneri Çukuröz’de


Deniz Feneri Derneği Çorum’un ilçeleri ve köylerinde yaşayan ihtiyaç sahibi 38 aileye gıda, 146 fert giysi yardımı ulaştırıldı.


Deniz Feneri Ankara Şubesi’nden yola çıkarılan yardım malzemeleri; Çorum’un ilçe ve köylerinde yoksulluğu daha önceden yapılan araştırmalarla tespit edilmiş ailelere dağıtıldı.


Deniz Feneri, yapılan yardımlarla yoksul ve ihtiyaç sahibi Çorumlu ailelere soğuk kış günlerinde sımsıcak bir destek veriyor.


Çorum'un Bayat ilçesine bağlı 120 haneli Çukuröz köyünde Kasım ayında çıkan yangında rüzgârın da etkisiyle 29 ev kül olmuştu.


Afetin hemen ardından Deniz Feneri Derneği Ankara Şubesi ekipleri 24 aileye gıda, giysi ve temizlik malzemesi yardımı ulaştırmıştı.


Geçtiğimiz gün Deniz Feneri Derneği Çorum Gönüllüleri, Çukuröz Köyü’ne giderek yangından zarar gören aileleri ziyaret etti.


70 çift kaşkol ve bereyi ihtiyaç sahiplerine dağıtan Deniz Feneri Derneği Çorum Gönüllüleri, afetzedelere moral vererek destek oldu.


Deniz Feneri Derneği’nin  iyilik için yola çıktığı günden beri yüzbinlerce aileye, milyonlarca kişiye elini uzattığı, yaptığı yardımlarla hem ülkemizde hem  de yurt dışında; yaraların sarılmasını ve eksiklerin giderilmesini sağladığı bildirildi.



Son Güncelleme: 30.01.2015 13:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165