Deniz Feneri Eskişehir’de

Yüzyılın İyilik Hareketi Deniz Feneri Derneği, ihtiyaç sahibi aileler için sürekli yollarda.

18 Nisan 2015 Cumartesi 12:41
 Deniz Feneri Eskişehir’de


Yüzyılın İyilik Hareketi Deniz Feneri Derneği, ihtiyaç sahibi aileler için sürekli yollarda.


Derneğin Ankara Şubesi tarafından Eskişehir il, ilçe ve köylerinde ihtiyaç sahibi 81 aileye 10.589 TL değerinde gıda, 76 aileden 99 ferde 36.944 TL değerinde giysi, 5 aileye 3.158TL değerinde eşya, 81 aileye ise temizlik malzemesi yardımları yapılıyor. Yapılan yardımların toplam değeri 50.779.07 TL.


Deniz Feneri bugüne kadar Eskişehir’de 8.453 aileye 2.652.771 değerinde insani yardım ulaştırdı.


Deniz Feneri Derneği Ankara Şube Koordinatörü Hamit Kunt, Eskişehir dağıtımlarıyla ilgili şu bilgileri verdi.” Yardımların sürekliği için desteğini esirgemeyen hayırseverler ile yoksul ailelerin tespit edilmesinde ve yardımların ulaştırılmasında destek sağlayan gönüllülerimizle birlikte biz büyük bir ‘iyilik’ ailesiyiz. Şimdi de Eskişehir’deki ihtiyaç sahiplerine yardım dağıtıyoruz. Biz, bütün dünyada iyiliğin çoğalması için çalışan ‘Sadece İyilik’ anlayışıyla yürüyen insanlarız” dedi.



Son Güncelleme: 18.04.2015 12:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.