Deniz Feneri'nden Belediye’ye teşekkür

Yıllardır yurt içinde ve yurt dışında yaptığı yardım faaliyetleri ile taraflı tarafsız tüm kesimlerin...

12 Temmuz 2014 Cumartesi 17:58
 Deniz Feneri'nden Belediye’ye teşekkür


Yıllardır yurt içinde ve yurt dışında yaptığı yardım faaliyetleri ile taraflı tarafsız tüm kesimlerin takdirini kazanan Deniz Feneri Derneği, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan’ı ziyaret ederek Çorum Belediyesi’nin derneğe yaptığı katkılar nedeniyle teşekkür etti.


Çorum'da da kurulan şubesi aracılığı ile hizmetlerini sürdüren Deniz Feneri Derneği Şube Koordinatörü Hamit Kunt, “Ramazan ayında veren el ile alan eli buluşturma misyonuyla Hürriyet Meydanı'na stant açtık. Derneğimize verdiği her türlü katkı ve destekleri nedeniyle Çorum Belediyesi'ne teşekkür ediyoruz.” dedi.


Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan da Deniz Feneri’nin yıllardır çok önemli hizmetlere imza attığını ve Çorum'da da teşkilatlanmasından mutluluk duyduklarını söyledi.

Candan, “Geniş teşkilat ağıyla ve deneyimi ile güvenilir bir kurum olan Deniz Feneri Derneği'ne bundan sonra da her türlü desteği vermeye devem edeceğiz.” dedi.




 

Son Güncelleme: 12.07.2014 18:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.