Denizbank’tan İsbir’e iade-i ziyaret

Denizbank Çorum Şube Müdürü Ebru Gül Çömüz ve Müdür Yardımcısı Gamze Öztürk...

17 Kasım 2014 Pazartesi 08:40
 Denizbank’tan İsbir’e iade-i ziyaret


Denizbank Çorum Şube Müdürü Ebru Gül Çömüz ve Müdür Yardımcısı Gamze Öztürk, Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir’e nezaket ziyaretinde bulundu.


Çömüz ve Öztürk ziyarette, Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş tarafından Başkan İsbir’e gönderilen başarı plaketini kendisine verdiler.


Genel Müdür Hakan Ateş’in iş yoğunluğu nedeniyle İsbir’in ziyaretine gelemediğini fakat Ortaköy’ün gelişmesi adına yaptığı çalışmaları takdirle karşıladığını ifade eden Şube Müdürü Ebru Gül Çömüz, Uzun yıllar bankacılık görevinde bulunduğum için, Sayın Başkanım Taner İsbir’i tanıyoruz. Göreve geldiğinde de hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuştuk. Ortaköy Başkanımızın başarılı çalışmalarını Denizbank Müdürlüğü’ne ilettik. Genel Müdürümüzle Belediye Başkanımzın yöresine yapacağı hizmetleri karşılıklı koordinasyon ve güçlü işbirliği ile sağlayacağız.” dedi.


Belediye Başkanı Taner İsbir de, Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş’e göstermiş olduğu nazik davranışından dolayı teşekkür ederek, “Biz de Denizbank ailesi ile birlikte güçlü işbirliğinden yana olacağız.” dedi


Başkan İsbir, Çömüz ve Öztürk’e günün anısına Ortaköy’ün simgelerinden sayılan el dokuması çanta ve çorap hediye etti.




Son Güncelleme: 17.11.2014 13:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165