‘Destan 1915’ ilgi gördü

Çorum Belediyesi tarafından 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Haftası etkinlikleri çerçevesinde...

23 Mart 2015 Pazartesi 15:38
 ‘Destan 1915’ ilgi gördü


Çorum Belediyesi tarafından 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Haftası etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilen “Destan 1915” adlı sahne gösterisi izleyenleri duygulandırdı.


Belediye Basın Birimi’nden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan, İmam Hatip Lisesi Müdürü Hüseyin Kır, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım ve davetlilerin salonu tamamen doldurduğu tiyatro gösterisinde görsel ve ses efektleri ile hazırlanmış gösteri izleyenler tarafından oldukça beğenildi.


Çanakkale Zaferi’nin 100. Yılı anısına hazırlanan ve yaklaşık bir saat süren oyunun yönetmenliğini İshak 2. Tekgül yaptı.


Gösterinin sonunda uzun süre ayakta alkışlanan tiyatro oyuncularından Erdinç Öcal’a Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu, günün anısına çiçek takdim etti.



Son Güncelleme: 23.03.2015 15:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165