'Dev ordunun tek kişilik kahramanları'

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum’da bulunan 14 mahallenin muhtarıyla belediye olarak bütünlük ve dayanışma içerisinde hizmet etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

09 Şubat 2016 Salı 17:08
'Dev ordunun tek kişilik kahramanları'

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum’da bulunan 14 mahallenin muhtarıyla belediye olarak bütünlük ve dayanışma içerisinde hizmet etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Muhtarları, demokrasinin ilk adımı olarak nitelendiren Külcü, “Muhtarlarımızın tüm talepleri bizim için önemlidir.” dedi.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde düzenlenen teslim töreni öncesinde muhtarları yemekte ağırlayan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün toplantısında Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Yabacıoğlu, Turhan Candan, Alper Zahir ve Zeki Gül de hazır bulundu.

Her üç ayda bir muhtarlarla değerlendirme toplantıları yaparak, mahallelerin ihtiyaç ve talepleri hakkında bilgi alarak görüş alışverişinde bulunduklarını anlatan Başkan Külcü, aldıkları talepleri imkanlar ölçüsünde hayata geçirmeye çalıştıklarını söyledi.

BU DAYANIŞMANIN GÖRÜLMESİ ÖNEMLİ

Muhtarlıkların güzel ve modern bir ortamda hizmet vermesinin önemine vurgu yapan Muzaffer Külcü, “Muhtarlığa müracaat eden vatandaşımızın, muhtarların işleri nasıl takip edip önem verdiğinin görülmesi önemlidir. Zira bizler de muhtarlarımız da seçilmiş olarak halkımıza hizmet veriyoruz. Belediye ve muhtarlıklar arasındaki dayanışma ve işbirliğinin vatandaşımız tarafından görülmesi, halkımız açısından da ciddi bir güvence haline gelmektedir.” dedi.

DEV BİR ORDUNUN TEK KİŞİLİK KAHRAMANLARI

Muhtarların dev bir ordunun tek kişilik kahramanları olduğunun altını çizen Külcü, muhtarların halkın ihtiyaç ve beklentilerini en iyi bilen kişiler olduğunu, özellikle de sosyal belediyecilik konusunda en büyük desteği muhtarlardan aldıklarını belirterek, “Değerli muhtarlarımızın şimdiye kadar verdikleri destekle birlikte, bundan sonra da verecekleri destekler için teşekkür ediyorum.” diye konuştu.








Son Güncelleme: 09.02.2016 17:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165